Mit csinálnátok ezzel a helyzettel? (tologatják a monitoromat)
Amikor új kolléga érkezett az én asztalommal szembe ültették le. Mivel elég szűk az asztal nekem és neki is kevés helye van. Alapvetően én úgy állítottam be a dolgokat, hogy egyenlően jut nekem is, meg neki is kb 50 cm az asztalon.
Mégis már körülbelül egy hete minden egyes nap arra jövök be, hogy 10-20 centit előreb..sszák a monitoromat, az első hétvégén a takarítókra fogták.
Aztán azóta minden nap el van mozdítva. Mivel nem vagyok fogyatékos látom, hogy hozzányúltak és amint megérkezek (általában fél órával a többiek után érkezem mert úgy van a munkarendem) azzal kezdem, hogy visszatolom a helyére és mindenki csak makog hogy hát ők nem tudják ki nyúlt hozzá, biztos a takarító. (csak hétvégén van takarítás)
Most ott tartok, hogy ceruzával bejelöltem a monitorom helyét és ahhoz tolom vissza minden nap. Nem tudom ki csinálja ezt.
Ha az új kolléga, akkor igazán megmondhatná, hogy nincs elég hely, tegyem arrébb. De ő mindig azt mondja, hogy nem ő volt.
Ha valaki más, akkor meg mi a pokol tökéért foglalkozik mások dolgaival? Én se megyek oda az iroda másik végébe és tologatom másoknak a xarjait. Veszettül idegesítő amit művelnek. Oda fogom csavarozni a monitort az asztalhoz. :D
Az a kérdés, hogy valamelyik megmondó ember vagy kanapés társadalom tudós mondja már meg, hogy mit kellene erre reagálni, mert én nem tudom. Kitartóan visszatolom minden reggel a monitort más meg kitartóan elmozgatja. Nem tudom meddig fog ez így menni. Már arra is gondoltam, hogy veszek egy apró kamerát, elhelyezem valahol amikor mindenki elment és kifigyelem ki tologatja, csak más nagyon ráérős beteg emberekkel ellentétben én dolgozom meg van életem, és 100 forintot sem költenék arra, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzak. :D
Kb 10-en dolgozunk az irodában. Egyébként nekem van a legnagyobb monitorom, de feltételként tűztem ki a felvételnél, hogy egy normális monitort vegyenek nekem. Ha nem vették volna meg megvettem volna én.
De hiába nagy a monitor egyrészt egyenlően van elhelyezve a monitorok vonala a szemtől az asztalon, másrészt meg én nem tudom megint, hogy melyik barom várja el, hogy egy 30+ colos monitort majd 20 centiről fogok nézegetni. Mondom, nagyon ráérnek.
Szóljak a főnöknek? Az meg csak úgy fogja jóváírni, hogy valami gond van velem, problémám van. Nem akarom magamra felhívni a figyelmet ilyen dolgokkal, van így is elég baja szerintem.
A kollégák az idióták?
10x leírták neked a megoldásokat! :D
Milyen megoldásokat, sorold már fel.
Egyébként meg szerintem ebből baj lesz. Ha már most kikezdenek és ennyire bátran, hamarosan úgyis elérik, hogy kirúgjanak.
Sajnos ilyen az élet.
Miért van az, hogy én soha senkinek a cuccához nem nyúltam hozzá? Nem is érdekel ki mit csinál. De mégis mindenki velem foglalkozik, az én cuccaimat piszkálja, minden felelősséget rám hárítanak.
Hagyjuk már.
Milyen ótvar helyen dolgozol ahol még saját asztalt sem adnak?
Asztalrángatással akaratlanul is odébb tud menni.
Azon se lennék meglepődve ha stílusod miatt utálna egész iroda és ki akarna veled b.szni.
Személy szerint én megkértem a kollégákat, hogy ne csinálják mert letöröm a kezüket teljesen mindegy ki volt aztán me...szom a retkes k...a anyjukat, ha halott ásót is viszek és azóta még a takinéni sem megy a közelébe.
Ma nem nyúlt hozzá senki.
De azért odébb toltam kicsit az asztal széle felé, hogy biztos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!