Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet bírni ezt az...

Hogy lehet bírni ezt az állandó élelmiszerár növekedést?

Figyelt kérdés
Azt érzem teljesen belekattantam ebbe a kilátástalan helyzetbe.A végén még élelmiszerre se lesz elég a fizetés.
febr. 7. 07:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%
Emelem a szolgáltatásom és termékeim árát 10%-al.
febr. 7. 12:06
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem 2 zacskó chipset veszel meg, hanem csak 1et. Szerintem nem rokkansz bele és máris kiküszöbölted azt az emelkedést. Ugyanezt eljátszod a 3 tábla csokival, hogy csak 2-t veszel stb. Nem hinném, hogy ettől rosszabbul élnél.
febr. 7. 12:07
 13/35 A kérdező kommentje:
Hát persze. Nyilván csokit, chipset eszik és kólát iszik, aki kicsit is megérzi az irreális drágulást.
febr. 7. 12:24
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy 1200 fős faluban lévő Coop üzletben dolgozom. El sem hiszed hogy mennyi kólát, chipset és csokit adunk el a jórészt közmunkából és segélyen élőknek.

Én legalább művelem a kertet. Zöldség, gyümölcs és csirke. Jellemzően azok panaszkodnak akik veszik a napi 1000Ft-os chipset és a ház mögötti kert meg gazos.

febr. 7. 12:39
 15/35 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy. Éhséglázadás lesz vagy hasonló.
febr. 7. 12:57
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
14: Gondolom, csak 5-11.-e között veszik...
febr. 7. 12:58
 17/35 anonim ***** válasza:
78%

2: Mire gondolsz?

5 generáció óta vagyok Pesten belvárosi.

Soha nem volt semmilyen kertje senkinek a családban.

Senki nem hoz ide be árut a magyar kertekből.

Utaznom kellene érte 20 km-t (a nem is tudom hova), hogy ilyen régióba érjek, ahol egyáltalán vannak kertes házak. Utazási költség annyi, mint egy heti bevásárlás.

Mit javasolnál?

febr. 7. 13:01
 18/35 A kérdező kommentje:

Jó hogy nem panaszkodsz, mivel minimálbérből csak hónapról hónapra tudsz élni. Akinek értelmes fizetése van az megérzi, hogy az előző hónapban sokkal több pénzt fektetett be.

febr. 7. 13:14
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Köszi 10-es és kérdező.

Nekünk még az ablakban is paradicsom paprika van.

Bár a paradicsom és paprika elrakásához nem a legjobb a fagyasztás, főleg, ha lecsót csinálsz. A lecsót is lehet befőzni úgy, hogy a tetejét belepje az olaj, ami tartósítja.

Érdemes csekkolni és rengeteget lehet spórolni, akkor is ha valaki pl szezonjában olcsóbban felvásárolja az alapanyagokat.

febr. 7. 14:08
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

3szor4szer többet vásárolnak itthon mint 20 éve. És egészségtelenül. Sokan megveszik a kajáldákba a több ezer ft-os gyrost, húsokat. Erről nem a politika tehet.

Amúgy a határ a csillagos ég.

Amikor kitört a 2 világháború egy gyufás dobozt nem lehetett megvenni. Üresen.

Fodrászhoz és manikűröshöz se kötelező járni. Ha az embernek igazi körme van az már ápolatlanság...............ide jutottunk. Nagyon magasan vannak az igények és abba nem gondolnak bele , hogy a milliós fizetés se lesz elég később.

febr. 7. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!