Miért mindig csak azok háborognak a fizetéseken, rezsiemelésen, élelmiszerárak növekedésén, akiknek 8 általánosuk vagy csak egy sima érettségijük van?
Mert nekik nincs pénzük.
Nyilván nem az államtitkárok meg a 600 ezerrel fizetésemelt képviselők fognak. Hanem azok akik megérzik.
A gyári munkás, a bolti eladó és a segédmunkàs nélkül sehol nem lennénk, nem tudnánk zabàlni, nem tudnànk szép autót venni és barlangokban élnénk.
Ezek az emberek is ugyanannyit érnek és ők is megérdemlik, hogy normális színvonalon élhessenek.
Te provokálsz.
Na menj ki vess magadnak búzát aztán süssél magadnak kenyeret.
Troll kérdés, mert ha lenne diplomája a kérdezőnek, akkor tudná hogy a diploma semmit sem ér Magyarországon, ha meg 2 diplomája lenne akkor az azért lenne mert 1 diplomával semmire se ment, miért menne többre 2-vel?
Még az orvosi diploma is Magyarországon anyagilag nem sok előnnyel jár, senki sem lesz orvosbáró egyhamar, bizony igen mély fizetésről kezdik az orvosok is. És mire lesz pénze a hálapénzhuszároknak már ott vannak 50 évesek. És akkor most a legértékesebb diplomáról beszélek, hát még a büfé szakosok.
Nekem van diplomám, épp ezért jöttem ki Ausztriába élni, mert itt számít hogy van diplomád, és jobban élsz mint egy melós. Otthon nem ezt tapasztaltam, otthon pont a fizikai munkás van túlfizetve és diploma meg nem kell sehova. Volt magyarországi munkaviszonyom ezelőtt, és viszonylag nehéz is volt állást találni kezdő diplomásként, nagyon szar pénzért, és SEHOVA nem kérték felmutatásra sem a diplomámat, akár kamuzhattam volna azt hogy van, nem kérdte senki. Az osztrákoknál meg kérték, fordításokat is meg minősítést is nézték, de annak megfelelő volt a bérajánlat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!