Miért mindig csak azok háborognak a fizetéseken, rezsiemelésen, élelmiszerárak növekedésén, akiknek 8 általánosuk vagy csak egy sima érettségijük van?
Kérdező a valóságban nem mindenki tud diplomát szerezni, nincs meg mindenkinek az anyagi vagy az agyi kapacitása hozzá.
Attól függetlenül hogy valaki gyári munkás vagy bolti eladó, megérdemli hogy el tudjon boldogulni, valszeg nem fog iphoneal meg bmw vel mászkálni de az alap dolgokat kell tudnia fedezni a béréből.
#6 Emberileg ugyanannyira tartom az orvost is, mint a bolti eladót mert mindketten szerves részét képezik a társadalomnak és nem azt mondtam, hogy egy bolti eladónak is kell akkora fizetés mint egy orvosnak, hanem azt mondtam, hogy a bolti eladó is megérdemli, hogy normális színvonalon élhessen. Mit jelent ez? Legyen biztosított a lakhatása, a megélhetése, ne kelljen nélkülöznie.
Az orvosnak adjanak nyilván nagyobb fizetést, nekik kezdőként is nettó 1 millió felett kellene keresniük.
A mostani magyar minimálbért a közmunkásoknak kellene csak adni. Persze őket sem nézem le mert nélkülük senki nem seperné össze a faleveleket a közterekről, tiszta szemét lennénk és minden utcasarkon elhullott állatok hevernének.
A kérdesre a válasz: NEM!
Ápolókról, tanárokról például nem tudom, hogy hallottál-e már. Azt ne mond, hogy ők is képezzék át magukat.
“akkor te többre tartasz egy mezei bolti eladót mint egy 3 diplomás orvost, aki életeket ment? És azt mondod ugyanannyi fizetést kellene mindkettőnek adni?“
Hogy lehet valaki ennyire sötét? Senki sem mondta, hogy ugyanannyi vagy több fizetést kapjanak, arról van szó, hogy ők se haljanak éhen. A szegénység csak kitermeli az alacsony életszínvonalt és az erőszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!