Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha kivan írva egy boltra...

Ha kivan írva egy boltra mondjuk hogy "pultost felveszünk" akkor ti megkerdeznétek az épp ott lévő pultost, hogy nagyságrendileg nagyjából mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert megkérdeztem, hogy tudja e egy ott dolgozó hogy nagyjából mennyit lehet keresni ezzel, mert kivan írva az ajtóra ennyi h pultost keresnek....egy olyan pattogást kaptam rá, hogy egyből szebb napot kívántam a hölgynek, oda se többet....

jan. 29. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolhatod, hogy csak olyan megy el minimálbérért dolgozni, aki kvalitásai miatt nem válogathat a pozíciók között.

Ilyen volt a rádförmedő pultosnő is.

jan. 29. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Persze hogy még,egy körülbelüli összeget tud mondani.
jan. 29. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Ilyenkor minden esetben az üzletvezetőt kell keresni.
jan. 29. 19:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nagy többségében aranyos válaszokat! :)
jan. 30. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!