Ha kivan írva egy boltra mondjuk hogy "pultost felveszünk" akkor ti megkerdeznétek az épp ott lévő pultost, hogy nagyságrendileg nagyjából mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert megkérdeztem, hogy tudja e egy ott dolgozó hogy nagyjából mennyit lehet keresni ezzel, mert kivan írva az ajtóra ennyi h pultost keresnek....egy olyan pattogást kaptam rá, hogy egyből szebb napot kívántam a hölgynek, oda se többet....jan. 29. 12:32
11/14 anonim 

válasza:

Gondolhatod, hogy csak olyan megy el minimálbérért dolgozni, aki kvalitásai miatt nem válogathat a pozíciók között.
Ilyen volt a rádförmedő pultosnő is.
12/14 anonim 

válasza:

Persze hogy még,egy körülbelüli összeget tud mondani.
13/14 anonim 

válasza:

Nem. Ilyenkor minden esetben az üzletvezetőt kell keresni.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nagy többségében aranyos válaszokat! :)
jan. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!