Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha kivan írva egy boltra...

Ha kivan írva egy boltra mondjuk hogy "pultost felveszünk" akkor ti megkerdeznétek az épp ott lévő pultost, hogy nagyságrendileg nagyjából mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert megkérdeztem, hogy tudja e egy ott dolgozó hogy nagyjából mennyit lehet keresni ezzel, mert kivan írva az ajtóra ennyi h pultost keresnek....egy olyan pattogást kaptam rá, hogy egyből szebb napot kívántam a hölgynek, oda se többet....

tegnap 12:32
A kérdező szavazást indított:
Megkérdezem, mert miért ne?
Nem kérdezem meg mert ez egy nagyon intim kérdés.
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kedvem támad, akkor igen. De inkább a főnökkel beszélek, mit az alkalmazott félti a munkáját, és félrevezethet.
tegnap 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem kérdezném meg, a pultos nem tudhatja, hogy a főnöke mennyit akar ajánlani egy új alkalmazottnak, illetve azt sem, hogy mekkora rutinod, vagy tudásod van. Értelme sincs megkédezni, lehet, hogy ő 500ezret keres, mert régóta ott van,sokat dolgozik, hétvégén is megy, stb, neked meg 300ezret ajánlanának. És akkor kédőre vonsz valakit?
tegnap 12:45
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem az ő fizetését kérdeztem konkrétan, hanem nagyjából kb mennyi az annyi itt, notmális e a munkáltató vagy nem akar normális bert fizetni. De ez le is van írva. És az is korrekt ha nem mondja meg de ezt tálalhatóan adja elő.

Az elsővel egyet értek:)

tegnap 13:13
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

"egy olyan pattogást kaptam rá, hogy egyből szebb napot kívántam a hölgynek, oda se többet...."

Annyit mondtam volna a helyében, hogy fordulj a főnökhöz!

tegnap 13:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Az korrekt:)
tegnap 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van 2 bejelentett alkalmazott, meg egy alkalmi beugrós napi bejelentéssel.

A két alkalmazott azért húzza a száját, mert a beugrós leátlagolva 50 Ft-tal többet keres óránként, mint ők.

Lehet, hogy frusztrált volt a hölgy.

tegnap 14:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is erre tippeltem, köszönöm szépen:)
tegnap 14:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En se tudok kuzdeni olyan dologert, aminel nem tudom mit kapok a munkamert.
tegnap 17:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Pontosan:)...lehet, hogy az egész kihasználás...(am gyanúsan 2 éve keresnek oda folyamatosan újakat, egy kis boltba, ez is fura volt)
tegnap 17:38
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

Ember, MUNKAERŐHIÁNY van a kereskedelemben is, vendéglátásban is, mindenhol, évek óta.

Ráadásul az ilyen kis boltokban is xarért-húgyért dolgoztatják az embert. Minimálbérre vannak bejelentve és kapni se kapnak sokkal többet...

tegnap 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!