Ha kivan írva egy boltra mondjuk hogy "pultost felveszünk" akkor ti megkerdeznétek az épp ott lévő pultost, hogy nagyságrendileg nagyjából mennyit lehet keresni?
Nem az ő fizetését kérdeztem konkrétan, hanem nagyjából kb mennyi az annyi itt, notmális e a munkáltató vagy nem akar normális bert fizetni. De ez le is van írva. És az is korrekt ha nem mondja meg de ezt tálalhatóan adja elő.
Az elsővel egyet értek:)
"egy olyan pattogást kaptam rá, hogy egyből szebb napot kívántam a hölgynek, oda se többet...."
Annyit mondtam volna a helyében, hogy fordulj a főnökhöz!
Nálunk van 2 bejelentett alkalmazott, meg egy alkalmi beugrós napi bejelentéssel.
A két alkalmazott azért húzza a száját, mert a beugrós leátlagolva 50 Ft-tal többet keres óránként, mint ők.
Lehet, hogy frusztrált volt a hölgy.
Ember, MUNKAERŐHIÁNY van a kereskedelemben is, vendéglátásban is, mindenhol, évek óta.
Ráadásul az ilyen kis boltokban is xarért-húgyért dolgoztatják az embert. Minimálbérre vannak bejelentve és kapni se kapnak sokkal többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!