Mennyi idő nektek a bejutás-hazajutás a munkahelyről?
Kaptam egy jó ajánlatot viszont ez azt jelentené, hogy reggel 1,5 és délután is 1,5 óra lenne az ingázásom.. kvázi 3 órát elvenni a napomból.
Jelenlegi helyemen 15-20 perc alatt beérek és haza, szóval ilyen 30-40 perc összesen.
…de mennyit kapnál ezért?
Én annyit megyek, mint most te, de a környéken rengetegen ingáznak napi 90-110km-ekre (csak oda)
Ez nem jó ajánlat, mivel hiába keresnél többet, de nem lenne mellette életed és baromira lefárasztana az ingázás..!!
Én napi 1 óra oda, 1 óra vissza ingázást csináltam, de már az is szörnyű volt. Soha többet!
Tömegközlekedéssel és kis sétával 40 perc, korábban 1 járattal volt 25 perc. Az utazás több lett és annak idején még a pénz is kevesebb lett volna, más nyomós okokból váltottam. De a pénz mégis több lett. 75 percnél többet nem utaznék, így sincs időm magamra.
Egyébként nálunk a 8 és fél óra úgy van, hogy pénteken 6 órás vagyok és ugyanúgy reggelizek-ebédelek. Ha baj van, akkor saját szorgalomból bent maradok és nem fizeti ki senki.
Nem szeretném számszerűsíteni, de közel dupláját ajánlják a jelenlegi fizetésemnek ami már jelenleg is 7 számjegyű, így elég nagy különbség lenne. Ha csak pár száz ezer forint különbségről lenne szó nem is gondolkoznék a dolgok, de így azért ez elég nagy szintlépés lenne és sokkal jobban tudnék haladni az egyéb kitűzött terveimmel.
#23 Nem szeretnék elköltözni, mivel itt van a családom, barátaim, ismeretségi köröm, illetve saját ingatlanom amit szeretek. Ezt viszont nem vállalnám be, inkább az ingázás, de még ezen is gondolkodok, de lassan döntést kell hoznom.
"Nem szeretnék elköltözni, mivel itt van a családom, barátaim, ismeretségi köröm"
Értem.
De mégis: mikor akarsz majd rájuk időt szánni ?
Mert napi 3 óra ingázás + melót letolni szerintem kva sok.
Én a dupla fizudból csak bérelnék egy szobát hétköznapra a melóhely mellett és akkor hétvégére mennék haza.
Szabad időd a barátaidra úgyis csak akkor lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!