Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi idő nektek a bejutás-ha...

Mennyi idő nektek a bejutás-hazajutás a munkahelyről?

Figyelt kérdés

Kaptam egy jó ajánlatot viszont ez azt jelentené, hogy reggel 1,5 és délután is 1,5 óra lenne az ingázásom.. kvázi 3 órát elvenni a napomból.

Jelenlegi helyemen 15-20 perc alatt beérek és haza, szóval ilyen 30-40 perc összesen.

jan. 28. 17:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

…de mennyit kapnál ezért?

Én annyit megyek, mint most te, de a környéken rengetegen ingáznak napi 90-110km-ekre (csak oda)

jan. 28. 21:25
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jó ajánlat, mivel hiába keresnél többet, de nem lenne mellette életed és baromira lefárasztana az ingázás..!!

Én napi 1 óra oda, 1 óra vissza ingázást csináltam, de már az is szörnyű volt. Soha többet!

jan. 28. 21:50
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben akkor odaköltöznék a melóhely közelébe..
jan. 28. 21:50
 24/32 anonim ***** válasza:

Tömegközlekedéssel és kis sétával 40 perc, korábban 1 járattal volt 25 perc. Az utazás több lett és annak idején még a pénz is kevesebb lett volna, más nyomós okokból váltottam. De a pénz mégis több lett. 75 percnél többet nem utaznék, így sincs időm magamra.

Egyébként nálunk a 8 és fél óra úgy van, hogy pénteken 6 órás vagyok és ugyanúgy reggelizek-ebédelek. Ha baj van, akkor saját szorgalomból bent maradok és nem fizeti ki senki.

jan. 29. 09:09
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
1 óra 15 perc kb. 50% HO van, minden második héten kell csak bejárni az irodába. Ez külföldön van egyébként, előtte Magyarországon fullos HO-m volt, de itt háromszor annyi a fizu...
jan. 29. 09:56
 26/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretném számszerűsíteni, de közel dupláját ajánlják a jelenlegi fizetésemnek ami már jelenleg is 7 számjegyű, így elég nagy különbség lenne. Ha csak pár száz ezer forint különbségről lenne szó nem is gondolkoznék a dolgok, de így azért ez elég nagy szintlépés lenne és sokkal jobban tudnék haladni az egyéb kitűzött terveimmel.

#23 Nem szeretnék elköltözni, mivel itt van a családom, barátaim, ismeretségi köröm, illetve saját ingatlanom amit szeretek. Ezt viszont nem vállalnám be, inkább az ingázás, de még ezen is gondolkodok, de lassan döntést kell hoznom.

jan. 29. 16:46
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
dupla fizetésért én bevállalnám. Nem örökre, max 2-3 évig amíg meg nem szedem magam pénzzel :)
jan. 29. 21:30
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
#26 Hát nem tudom. Nekem is 7 jegyű a fizetésem, viszont full homeoffice vagyok. Ha olyan helyen kínálnának duplaennyit, ahova 1 óra ingázással jutok be és nincs homeoffice, nem fogadnám el. Nem minden a pénz, nekem már az időm sokkal fontosabb.
jan. 29. 21:50
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretnék elköltözni, mivel itt van a családom, barátaim, ismeretségi köröm"

Értem.

De mégis: mikor akarsz majd rájuk időt szánni ?

Mert napi 3 óra ingázás + melót letolni szerintem kva sok.

Én a dupla fizudból csak bérelnék egy szobát hétköznapra a melóhely mellett és akkor hétvégére mennék haza.

Szabad időd a barátaidra úgyis csak akkor lesz..

jan. 30. 13:53
 30/32 anonim ***** válasza:
HO miért nem megoldható a melóhelyednek?
jan. 30. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!