Eltűnt macskàk hazajutàsa?
Mesélnél, ha sajnálatos módon történt màr veled/veletek ilyesmi?
Meddig volt tàvol, hol,hogyan találtad meg stb..
Gyerekkoromban sorra tuntek el a kinti macskak, soha nem lettek meg.
Azota felnottem es lett eszem, csak benti macskaim vannak, mert a macskabiztos kerites a fak miatt nem megoldhato.
Nekünk volt egy fekete-fehér lány cicánk. Irtó okos volt. Kb 3-4 éves lehetett.
Egy este, amikor az anyukám ment autóval dolgozni, véletlenül ő is bement az autóba, mert ugye követte az anyukámat. Ő meg nem vette észre, hogy a macska vele van.
Anyukám munkahelye Mecseken, a Tüdőszanatóriumban volt (még akkor működött, de sajnos ma már csak romos épületként funkcionál, amit biztonsági őrök őriznek).
Szóval véletlenül elvitte a macskát. Amikor kiszállt az autóból, még akkor sem vette észre, mivel a macska észrevétlenül osont ki a kocsiból.
Persze erre rájöttünk napokkal később. Meg is sirattuk szegényt.
Majd egy csúnya, esős napon megjelent a macska a bejárati ajtónk előtt (3 nap múlta), csapzottan, teljesen elázva, éhesen, szomjasan. Mikor észrevettük, csak ült az ajtó előtt. Akkor rögtön beengedtük, adtunk neki enni, inni, babusgattuk, szeretgettük. Onnantól nagyon-nagyon vigyáztunk rá :)
#3:
Na jól van már, tudod kit etessél...persze, Mr. Bean se vette észre, mikor a Dobermann beszállt az autójába, csak mikor megnyomta a csipogó játékot és a kutyi vakkantott. 😃
Falun laktunk ivartalanított kandúrom egyszer eltűnt 9 napra nyáron... Mindent felkerestem, kiplakátoltam, bejártam, csak enni jártam haza... Hazajött itthon volt egy hetet, majd megint elment egy hétre... És így tovább vagy 4-szer... Csak a nyári nagy melegben... Vettem neki GPS nyakörvet, de azzal meg megőrült... Néhányszor elment az erdőre "kóborra"...
Azóta benti...
#4: Nem etetek senkit, ez szó szerint így történt :)
Amúgy nagyon szeretem Mr. Beant :)
#6: Húú szegény, nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!