Mennyi idő nektek a bejutás-hazajutás a munkahelyről?
Kaptam egy jó ajánlatot viszont ez azt jelentené, hogy reggel 1,5 és délután is 1,5 óra lenne az ingázásom.. kvázi 3 órát elvenni a napomból.
Jelenlegi helyemen 15-20 perc alatt beérek és haza, szóval ilyen 30-40 perc összesen.
Én nem megyek olyan helyre ami ilyen messze van.
Max fél óra.
Én ennyit ingázok pontosan, de csak heti 2 napot járok be, a többi home office. Fárasztó lesz, abban biztos lehetsz, volt amikor több napon is úton voltam.
Nem mindegy mivel ennyi az út: autóval, busszal vagy vonattal.
Akkor szinte elmegy az egész napod, biztos nem vallalnám.
Max fél óra.
Autóval másfél óra?
Az legalább 120 km.
Dehogyis vallalnám.
Be: 1.5 óra
Haza: 15 perc
Ok, a gyerekeket viszem reggel oviba és suliba, be kell mennem a városba és elkerülhetetlen a reggeli csúcs.
Délután más megy értük, így pályán jövök.
Igen, nekem is nagyon aggályos, viszont nagyon jól fizetnének érte, még ha hozzáteszem ezeket a plusz órákat is akkor is jóval több a pénz.
De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 3 órát utazzak naponta még a munkán felül...
Illetve egyedül élek, szóval családot se kell eltartani, de így azért hamarabb jutnék egyről a kettőre a terveimben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!