Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi idő nektek a bejutás-ha...

Mennyi idő nektek a bejutás-hazajutás a munkahelyről?

Figyelt kérdés

Kaptam egy jó ajánlatot viszont ez azt jelentené, hogy reggel 1,5 és délután is 1,5 óra lenne az ingázásom.. kvázi 3 órát elvenni a napomból.

Jelenlegi helyemen 15-20 perc alatt beérek és haza, szóval ilyen 30-40 perc összesen.

jan. 28. 17:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
1 óra sacc, úgy hogy másik városba járok át, de a szar csatlakozások és menetrendek miatt akkor is ennyi volt, mikor itt helybe dolgoztam.
jan. 28. 17:08
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem megyek olyan helyre ami ilyen messze van.

Max fél óra.

jan. 28. 17:14
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyit ingázok pontosan, de csak heti 2 napot járok be, a többi home office. Fárasztó lesz, abban biztos lehetsz, volt amikor több napon is úton voltam.

Nem mindegy mivel ennyi az út: autóval, busszal vagy vonattal.

jan. 28. 17:47
 4/32 A kérdező kommentje:
Autóval járnék be és sajnos home office lehetőség nincs.
jan. 28. 17:48
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Fel óránál többet nem utaznék.
jan. 28. 18:11
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szinte elmegy az egész napod, biztos nem vallalnám.

Max fél óra.

jan. 28. 18:15
 7/32 anonim ***** válasza:
70%

Autóval másfél óra?

Az legalább 120 km.

Dehogyis vallalnám.

jan. 28. 18:18
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Be: 1.5 óra

Haza: 15 perc

Ok, a gyerekeket viszem reggel oviba és suliba, be kell mennem a városba és elkerülhetetlen a reggeli csúcs.

Délután más megy értük, így pályán jövök.

jan. 28. 18:25
 9/32 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is nagyon aggályos, viszont nagyon jól fizetnének érte, még ha hozzáteszem ezeket a plusz órákat is akkor is jóval több a pénz.

De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 3 órát utazzak naponta még a munkán felül...

Illetve egyedül élek, szóval családot se kell eltartani, de így azért hamarabb jutnék egyről a kettőre a terveimben is.

jan. 28. 18:39
 10/32 anonim ***** válasza:
80%
Csak kocsival lehet megközelíteni a munkahelyet? Mert ha pl.vonattal is lehet menni, akkor én simán bevállalnám, és az utazási időt énidőnek fognám fel. Volt ilyen munkám nekem is, hogy sokat kellett utazni, de közben rengeteg könyvet kiolvastam. :) Azóta sincs annyi időm az olvasásra...
jan. 28. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!