Meddig lehet ezt bírni?
Figyelt kérdés
Kétszer 6 nap munka is nap pihinővel(ami a vasárnap).ma 09:40
21/26 anonim válasza:
Egyik ismerősöm évekig csinàlta ezt 12 óràba.
Amúgy nem kell bírni, keress màst. Ha meg csak ez van vagy az éhenhalàs, akkor baràtkozz meg vele.
22/26 anonim válasza:
Én évekig dolgoztam így. Igaz hétköznap 9 órát és szombaton csak 4et. De mivel szombaton már ebédre otthon voltam, így szinte olyan volt, mintha minden hétvégém szabad lett volna. Meg szerintem az is számított, hogy imádtam azt a munkát
Volt egyszer egy olyan munkahelyem is, ahol 9-24-ig 2 nap munka 2nap szabad. Na az gyilkos volt, de azt is kibírtam :) Igaz az első szabadnapot gyakorlatilag átaludtam mindig
23/26 anonim válasza:
Bármeddig lehet bírni. Attól függ mentálisan és fizikailag mennyire vagy erős. Évekig dolgoztam heti 6 napban, napi 10-12 órában kemény fizikai munkát. Volt olyan munkahelyem is, ahol 30 napból 27-28-at dolgoztam de megesett, hogy 30-at, napi minimum 12 órában. Muszáj volt, ennyi a varázsszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!