Meddig lehet ezt bírni?
Figyelt kérdés
Kétszer 6 nap munka is nap pihinővel(ami a vasárnap).ma 09:40
1/22 A kérdező kommentje:
** A munka egy nap pihenővel.
ma 09:41
3/22 A kérdező kommentje:
8 órában
ma 10:20
4/22 anonim válasza:
1981-ig az volt az alap, hogy 6 nap munka, 1 nap pihenőnap.
Kibírták.
5/22 A kérdező kommentje:
Nem eere voltam kíváncsi,meg az a múlt...
ma 10:31
7/22 A kérdező kommentje:
Természetesen munka de akkor csak 5 nap
ma 10:51
8/22 anonim válasza:
en csinältam majd 2 evtizedig (mondjuk nem 6/1 fölosztäsban hanem inkäbb 10 melo 4 szabad egyben) ahol het 1 szabadnapom volt ott mindig csütörtökre kertem a szabadnapom, mert a hetvege hajtos volt, de a hetfö kedd szinte mindig nyugis volt...
9/22 anonim válasza:
Végtelenségig. "Az meg a múlt".
1. nem volt az olyan nagyon régen
2. Egy hét akkor is 7 nap volt, a 8 óra meg akkor is 8 óra volt.
Én 2 éve dolgozom minden második szombaton, régen minden második vasárnap is dolgoztam - igaz, hétvégente nem 8 órában, de akkor is oda kellett utazni és teljesíteni kellett. Nyilván nem nagy öröm, de meg lehet szokni.
10/22 anonim válasza:
Igen csak épp akkor milyen volt a munkatempó meg most milyen. Főleg, ha a kérdező gyárban dolgozik. Nem mindegy abban a 6 napban mennyi a munkaközi szünet és mennyire kell nyomni a normát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!