Szerintetek megéri munkahelyet váltani? Ti hogyan döntenétek a helyemben?
Kaptam egy ajánlatot egy cégtől ahol hasonló munkakörben lennék, mint a mostani helyemen, de sokkal jobb a fizu (elvileg). Szóval az alapbér az új helyen kb. 30%-al lenne magasabb mint a mostaninál.
Viszont jelenleg egy műszakban dolgozom, helyben van (10 perc a lakhelyemtől) a meló és kényelmes, nagyrészt irodai munka, sokszor konkrétan nincs semmi dolgom. 8 éve vagyok a mostani helyen, feljebb lépni nem tudtam, függetlenül attól, hogy többször felajánlottak jobb/magasabb pozíciót, amelyekre igent is mondtam, de valahogy soha nem tölthettem be egyiket sem.
Az új hely másik városban lenne, nagyjából 50km-es (oda-vissza 100) ingázás, de van céges járat. 3 műszakos munka és az ígéretük szerint van feljebb lépési lehetőség. A teljes fizu szerintem (ahogy számolgattam) pótlékokkal és egyéb dolgokkal legalább 40%-al magasabb lenne a mostaninál.
Ti ezek alapján váltanátok vagy nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!