A magyarok hány százalékának éri el a nettó 1 millió forintot a fizetése?
Figyelt kérdés
jan. 22. 18:08
11/26 anonim válasza:
Szerintem olyan 7-8 % keres nettó 1 millió fölött.
Nettó 500 fölött 25 %
Nettó 400 fölött 35 %
Nettó 300 fölött 60 %
12/26 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy országos átlagot nézve ennyi.
Ha Budapestet és környékét nézzük, akkor szerintem:
12 % nettó 1 milló fölött
40 % nettó 500 ezer fölött
60 % nettó 400 ezer fölött
75 % nettó 300 ezer fölött
15/26 anonim válasza:
8-as, parancsolj:
5 fő alatti vállalatok nincsenek benne ebben, pedig amúgy ott van az igazi pénz. Nekem két 5 fő alatti vállalkozásom is van, külföldi klineseknek dolgozva.
16/26 anonim válasza:
De ez néhány kerület! Én is tudom, hogy egész Budapestre átlagolva bőven nincs ennyi.
17/26 anonim válasza:
Az átlagfizetés más, mint a medián. Az hogy az emberek hány százaléka keres X forint felett,az inkább a medián számítás, nem pedig átlag.
18/26 anonim válasza:
Azt is fel lehetne tenni kérdésnek, hogy 1 millió felett hogy van a szórás, mert sokan jóval felette keresnek, ami húzza fel az átlagot az alacsonyabban keresőknek jelentősen.
19/26 anonim válasza:
Bármelyik fodrász, barber, klímás, építőipari, asztalos, autószerelő megkeresi aki hajlandó vállalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!