Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jobban keresnek azok a fejlesz...

Jobban keresnek azok a fejlesztők, akiknek nincs diplomájuk?

Figyelt kérdés
Multinál dolgozom fejlesztőként, és azt tapasztalom, hogy akik nem voltak képesek diplomát sem szerezni valahogy jobban helyezkednek cégen belül. A diplomás fejlesztők átlag medior vagy senior pozíciókban vannak, de magasabb pozíciók többségében olyanok vannak, akiknek nincs diplomájuk (vagy maximum BSc).

jan. 15. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
57%-os válaszoló miért pontozott le minden egyes választ? :D
jan. 15. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Gondolom ő a kérdező ;P
jan. 15. 13:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez most nem ide tartozik, de azt honnan látni, hogy ki pontozza le az adott választ? Én azt hittem sehonnan.
jan. 15. 15:54
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Ezt is rosszul hitted.
jan. 15. 17:09
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

azért egy diploma nem egy nagy dolog, egy jó fejlesztő simán megszerzi ha akarja.

Szerintem nincs összefüggés…

Viszont a nagy high tech cégeknél, mint például az Amazon, szóba sem állnak szóba ha nincs legalább mester computer science diplomád.

Ez bizonyára indokolt dolog ott, viszont az itthoni cégeknél ahol kb betanított munka van kódolás terén is, lényegtelen hogy van-e diplomája van fejlesztőnek… más súlycsoport.

jan. 16. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
szóba sem állnak veled*
jan. 16. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

"Viszont a nagy high tech cégeknél, mint például az Amazon, szóba sem állnak szóba ha nincs legalább mester computer science diplomád"

De igen, siman szoba allnak veled egy BSc-vel, meg egy magyar videki egyetemen szerzett BSc-vel is.

jan. 16. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!