Kérjek magasabb bért? vagy örüljek h egyáltalán találtam magamnak junior szoftver fejlesztő állást?
Most kaptam egy állásajánlatot és kicsit keveslem a fizetést amit ajánlottak, de amugy minden más okés lenne vele ...junior IT szoftver developer pozicióról van szó
Az állásinterjún azt mondtam 400-500 nettóval boldog lennék, de erre most a hivatalos állásajánlaton 450ezer bruttó adnának ... ami 300 nettó .... és nem vágom h szándékosan adnak 100k val kevesebbet mert tudják megtehetik, mert nincs sok nyitott junior állás és az IT-s hiring freeze miatt a kezdő bérek is így le lettek nyomva vagy esettleg azt hiszik h 25 alatti vagyok és a bruttó nekem nettó, mert már sokszor néztek 20-21 évesnek(amikor amugy 26 vagyok).
Előfordulhat h megakarták adni a kért bért, vagy ilyen jellegű "amatőr" hibák/tévedések nem fordulnak elő egy multinál?
Nyilván azért kérdezem mert nem tudom h jelezem, és megpróbáljak-e magasabb bért kérni. Félek, hogy akár visszafele is elsülhet, úgy vagyok vele, h egy alacsony fizetésű IT-s állás ahol betanulhatók is jobb lenne mint a semmi.
Attól függ a félretett pénzedből meg tudsz-e élni 1-2 évig.
Amikor végeztem sulival alacsony fizuval indítottam de egy év múlva már dupláját kerestem.
Akik meg nem vállalták egy év után is a zsíros első állást keresték.
A nettó 400 az bruttó 600 ezer, a nettó 500 pedig 750. Szóval téged nem 100 ezerrel vágtak át (mivel nem nettóban szokás alkudozni), hanem min. 150-el...
Vállald el 3 hónapig, közben keresgélj tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!