Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kérjek magasabb bért? vagy...

Kérjek magasabb bért? vagy örüljek h egyáltalán találtam magamnak junior szoftver fejlesztő állást?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy állásajánlatot és kicsit keveslem a fizetést amit ajánlottak, de amugy minden más okés lenne vele ...junior IT szoftver developer pozicióról van szó

Az állásinterjún azt mondtam 400-500 nettóval boldog lennék, de erre most a hivatalos állásajánlaton 450ezer bruttó adnának ... ami 300 nettó .... és nem vágom h szándékosan adnak 100k val kevesebbet mert tudják megtehetik, mert nincs sok nyitott junior állás és az IT-s hiring freeze miatt a kezdő bérek is így le lettek nyomva vagy esettleg azt hiszik h 25 alatti vagyok és a bruttó nekem nettó, mert már sokszor néztek 20-21 évesnek(amikor amugy 26 vagyok).

Előfordulhat h megakarták adni a kért bért, vagy ilyen jellegű "amatőr" hibák/tévedések nem fordulnak elő egy multinál?

Nyilván azért kérdezem mert nem tudom h jelezem, és megpróbáljak-e magasabb bért kérni. Félek, hogy akár visszafele is elsülhet, úgy vagyok vele, h egy alacsony fizetésű IT-s állás ahol betanulhatók is jobb lenne mint a semmi.

okt. 29. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ a félretett pénzedből meg tudsz-e élni 1-2 évig.

Amikor végeztem sulival alacsony fizuval indítottam de egy év múlva már dupláját kerestem.

Akik meg nem vállalták egy év után is a zsíros első állást keresték.

okt. 29. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy evet lehuzol es pattansz, vagy folyamatoaan keresel es ha valami jot kapsz akkor pattansz. Ok aladvagtak rendesen, te meg 3 honapig felmondhatsz 1ik naprol a masikra lazan
okt. 30. 04:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A nettó 400 az bruttó 600 ezer, a nettó 500 pedig 750. Szóval téged nem 100 ezerrel vágtak át (mivel nem nettóban szokás alkudozni), hanem min. 150-el...

Vállald el 3 hónapig, közben keresgélj tovább.

okt. 30. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha visszajelzés alapján nagyon jól szerepeltél az interjún, megpróbálhatsz bértárgyalni, viszont tapasztalatom alapján ilyenkor max 20% lehet megdobni a bért és rizikós, előfordulhat, hogy elköszönnek. Szóval ez alapján döntenek, vajon mennyire kellek.
okt. 30. 06:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elején senkit se akarnak megfizetni, mert nincs céges munkahelyen tapasztalatod. Ne aggódj, húzz le egy évet, aztán keress más helyet. SImán fogsz találni bőven jobb fizuért, akkor ülj le velük tárgyalni, ha nem engednek, meg mellébeszélnek (ilyenekre gondolok, hogy most nincs pénz, de majd fél év múlva emelünk, blabla) akkor lépj le.
okt. 30. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!