Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Sparban mennyit keres (és...

A Sparban mennyit keres (és dolgozik) egy hentes (nyolc órában)?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm hentesként dolgozik ott (vidéki Sparról van szó), és panaszkodott, hogy alig keres 500-at, de sokszor annyit sem.

Délutános, tehát 14 óra előtt pár perccel esik be a Sparba, 20 órakor zárás, és még elpakolnak az egy kb. óra, de 21 órára általában otthon is van.

És tényleg sokszor találkozunk délutánonként, ilyenkor mindig elmondja, szabadnapja (?) van, nem tudom, hogy dolgozik-e 14-15 napnál többet egy hónapban, mert tényleg szinte minden második napon összefutunk valahol, amikor szerintem dolgoznia kellene.

Mondtam is neki, hogy ez nagyon jó fizetés, hiszen nyolc órát sem dolgozik, állandóan szabadnapjai vannak, miért kellene többet keresnie.

Ez a Sparnál tényleg így van? Vagy a fenti példa csak erre a kisvárosi Sparra vonatkozik?

Mert a neten mindig azt olvasom, hogy a hentesek rengeteget dolgoznak (főleg külföldön, de idehaza is a nagy telepeken), ehhez képest szerintem az ismerősömnek álommunkája van.

Most akkor mi az igazság?

tegnap 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kap ő nettó 500 ezret egy vidéki Sparban hentesként, el ne hidd már.

Erre a honlapra anonim módon lehet munkakörhöz tartozó fizetést feltölteni, nyilván az adott cégnél dolgozók részéről:

[link]

A Sparban ilyen nettó fizetések vannak 2024-re vonatkozóan: szakeladó - 340 000, ellátási lánc menedzsment - 400 000, projektmenedzsment - 452 000, üzletvezető helyettes - 385 000. Az ismerősöd valószínűleg bruttóban kap 500 ezret, aminek a nettója kb. 330 000, tehát a fenti listában szakeladó bérével van egy szinten.

tegnap 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:
30%
Ahogy a gyomai sparban elnézem a "hentes" kollégát, nem kell megszakadnia a melóban, bőven sok a 330 nettó a szakértelméhez főleg.
tegnap 17:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!