Mennyire kell nélkülöznetek?
12+
Ja: évente többször utazok én is, de én belföldön. Ez egyenlő azzal, mint másnak 10 napos tengerparti nyaralás.
Számlákat kitudom fizetni, kaját megtudom venni, bár a kajánál nagyon oda kell figyelnem hogy mit hol veszek meg. Cipőt és ruhákat megtudom venni, de ezekre csak ritkán szoktam költeni.
A nyaralás az már egy húzós kérdés...
Hülyeségre nem költöm a pénzt, nem iszok, nem dohányzom.
Hitelem az szerencsére nincsen. Ha tovább nőnek az árak, akkor már bizonyára bajban lennék. Kocsim nincsen, nincs rá szükségem.
"Itt érdekes mindenki full gazdag, hol vannak a szegények, akiknek kenyérre se fut hónap végén?"
Dolgoznak.
Bevásárláskor szerencsére nem kell néznünk az árakat. Amiben "nélkülöznünk" kell az az ingatlanunk mérete / elhelyezkedése ahhoz képest, amit a hozzánk hasonlóan keresők engedhettek meg maguknak akár csak 5 évvel azelőtt, hogy mi vettünk házat.
#16: a spórolás, a "számolgatás" egy szegénységgel való megküzdési stratégia. Aki nem szegény, annak nem csak a hó végére nem fogy el a pénze, hanem az nem számolgat a boltban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!