Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire fér bele a hiba a...

Mennyire fér bele a hiba a próbaidő alatt?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok próbaidőn, még egy hónap hátra van. Sajnos hibáztam egy dologban, amire a főnök azt mondta, hogy előfordul bárkivel, ne aggódjak, de azóta folyamatosan gyomorgörcsöm van. Amennyire tudom, azelőtt nem volt panasz a munkámra. Tudom, hogy ennyiből nem lehet megállapítani, ezért inkább véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi, szerintetek mennyi fér bele.
jan. 12. 08:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Mérnök munkakörben vagyok, ezt kifelejtettem.
jan. 12. 08:21
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Hát multiknál elég nagy baromságot kell csinálnod ahhoz hogy kirúgjanak próbaidő alatt.

Kisebb hibák tényleg mindenkivel előfordulnak, még nagyobbacskák is. A lényeg az hogy tanulj belőlük és ne sunnyogjad el, főleg ha abból nagyobb dolog is lehet

jan. 12. 08:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze, nem sunnyogtam el. Közepes méretű cégről van szó. Nem tudom, más mennyire szokott hibázni, de most eléggé tartok attól, hogy próbaidő végén elküldenek.
jan. 12. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Hogyha főnök arra a hibára azt mondta előfordulhat bárkivel, akkor nem csináltál nagy hibát. Hibázni pedig mindenki hibázik, pláne próbaidő alatt, amikor éppen tanulod hogyan kell csinálni, emberek vagyunk.

Megsugom, tapasztalt mérnökök is hibáznak, arra való a review, hogy ellenőrizve legyen a munka.

jan. 12. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha akkora hibát vetettél volna, akkor azonnal elküldenek, próbaidő végén emiatt a hiba miatt tuti nem fognak elküldeni utólag:) nyugi, tényleg mindenki hibázik. Én laborban dolgozom, az elején én is sokat hibáztam többször is, azt hittem hülye vagyok hozzá, stresszeltem mindenen. De nem küldtek el azóta sem, sőt, állandóan hozzám jönnek segítségért, már belejöttem:D szóval ne aggódj, hibázni tényleg emberi dolog:)
jan. 12. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Hogy mennyire fér bele a hiba azt a főnökeid tudják. Lehet nem foglalkoznak vele, de lehet megvárják a maradék 1 hó próbaidőt aztán szélnek eresztenek. Egy biztos: 1 hónap múlva kiderül.
jan. 12. 09:09
 7/10 nb2019 ***** válasza:
84%

Az 5-össel értek egyet. Ha az a hiba az egyetlen ok ami ellened szólna, akkor a próbaidő végén amiatt nem fognak elküldeni, ha végzetes lenne, megtehették volna egyből. Persze ha van más is, amihez az a hiba csak hozzátesz, akkor előfordulhat.

Tudom hogy nehéz, de ha nagyon rágörcsölsz, az könnyebben új hibát szülhet. Az jó pont hogy beismerted, tanulj belőle, és végezd nyugodtan tovább a munkádat.

jan. 12. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Nincs olyan ember, aki nem hibázik. Én a jelenlegi helyemen a próbaidő elején totál bagatell hibákat vétettem, mert annyira próbáltam magukra a folyamatokra figyelni, hogy az apróságok felett átsiklottam. Biztos voltam benne, hogy ki fognak rúgni, szét stresszeltem magam. Nem rúgtak ki, eltelt másfél év, én vagyok a főnök szerint a legalaposabb :) olyan ember nincs, aki sosem csesz el semmit, hidd elm
jan. 12. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Ahogy írtad, ennyiből nem lehet megállapítani
jan. 12. 13:27
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi, nem lesz semmi gond.
jan. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!