Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van más is akinek kicsit...

Van más is akinek kicsit kevés pénze maradt januárra és nehezen fog tudni kijönni ebben a hónapban? Van gyereketek is? Mennyiből kell kijönnötök?

Figyelt kérdés

jan. 10. 17:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10# te is kölök voktál ugyanúgy ha nem rosszabb

Gratulálok az eszedhez

jan. 14. 09:23
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

Legalabb van arra eszem hogy nem kell társ& kölök az életembe minthogy legyen és megcsaljam a párom, elhagyjam esküvő után, el hadjam a gyerekeket, verjem őket, kiabáljak velük... legtöbben ezekre nem is gondolnak... legtöbbje még a nyomorba is beszül 6-8 gyereket... nem kapnak ételt, tiszta ruhát, el hanyagolja őket, szexuálisan bántalmazzák őket... ők érett szülők? Ne abba köss bele aki nem akar ilyeneket az életébe, hanem abba aki így is be vállal egy tucatot. Eszetlen.. előbb gondolkozz mielőt írsz

10 voltam

jan. 15. 06:01
 13/20 A kérdező kommentje:

Te bajod. Itt nem a gyerek lett volna a kérdés, nem én tertem ki a gyerek témára. De ha már kitértél rá, hidd el ha 4macskát el tudsz látni akkor egy gyereket is.

Nehogymár gyereket lehetne macskához hasonlítani.

Es igen lehet nincs meg minden a gyereknek , de a lényeg hogy az emberi értékeket átadd, hogy a szeretetet, jóságot stb ezt hordozza magában es bölcsességet, okossagot hogy a nehéz helyzeteket majd jól kezelje.

Hogy legyen majd vki akire idős korodban "felnézel" vagy buszke lehetsz rá hogy erre én tanítottam.

De mindegy ha nem nem muszalj gyerek , csak ne hasonlítsunk már egy gyereket 4 vagy akármennyi macskához/állathoz.

Ez az amin felkaptam a fejem

jan. 15. 07:47
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Latod? Te kapod el a vizet.. nekem aztan 8 hany gyereket akarsz szulni/vallalni, ok kur.ara besz.pjak...ebben az orszagban megszuletni? Ebben az orszagban elni 1 percig is? Nyomor az egesz... mindenki szekal mindenkit, mindenki el itel mindenkit.. a te/ ti yerekeitek sem lesznek masok akarhogy nevelitek otket... az allat nem gyerek, sosem volt,lesz az en is tudom... nem is jelentettem ki hogy a macskaim olyan mint a szomszedom gyerekei.. hiaba leszel kedves a gyerekeddel, vagy veszel meg neki mindent a segge ala, ha o nem becsul meg es utal teged, mert ha tul kedves vagy vele amit o nem akar vagy kb lehet akarmi az ok hogy megutaljon teged, masokat bantson... hagy normalis szulo vesztette mar el a gyereket, mert a kortarsai szekaltak? Sokan... es ha te kedvessegebol nevelt gyereked miatt lesz a kortarsa ongyi*lkos? Vagy valami hiperszuper jo szulok gyereke szekalja a te gyereked es veget vet az eletenek?... akarhogy nevelet o sem lesz tokelezes, ahogy SENKI SEM AZ... hiaba veszel meg neki mindent, leszel vele kedves, ott leszel neki ha baj van, segitesz neki, szamithat rad, ha o ezeket nem lesz kepes megbevsulni, vagy nem akarja.majd megbecsulni amit te megtanitottal neki elete soran...
jan. 15. 08:11
 15/20 A kérdező kommentje:

14# megvan a rizikó az biztos, sőt lehet hogy még háború is a nyakunkba van.. szóval van mitől tartani.

De hinni kell, és bízni , mert ha megszületik nem csak úgy születik a világra hanem céllal. Es ezt a célt kell felfedezni, es valamilyen szinten hinni kellene a jó Istenben is mert ez ad plusz célt, reményt, erőt hogy sikerüljön stb

jan. 15. 08:19
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
Akkor egyes szulok akarhogy nevelik a gyerekeiket es bantani fognak masokat akik vegeznek magukkal akkor nekik az volt a cel az eletukben hogy bants, aztan nyird ki magad mas szarja miatt? Hat furi a felfogasod az biztos... az emberek nem azert szulentnek mert valami dolguk van a foldon hanem mert az emberek nem tudnak vedekezni... ne kevert mar bele az idetlen vallast is hogy "isten/ jezus akarki" kuldi le a gyerekeket ajandekkent es valami jo kis hiperszuper cellal az eletbe... ne nevettes mar... na ezzel a nemletezo vallasos dologgal engem tenyleg fel lehet cseszni...
jan. 15. 10:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Belekeverek amit akarok. Jogom van hinni ebben hogy céllal születünk.

Nem kell támadni .

Azt hiszek amit akarok jogom van hozzá?

jan. 16. 12:05
 18/20 A kérdező kommentje:
? helyett !
jan. 16. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
jan. 17. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:

[link]

Latod? Lenyegtelen hogy neveled a gyereket, a az az adott gyerek csak szivat masokat..

jan. 18. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!