Van más is akinek kicsit kevés pénze maradt januárra és nehezen fog tudni kijönni ebben a hónapban? Van gyereketek is? Mennyiből kell kijönnötök?
Figyelt kérdés
jan. 10. 17:38
1/20 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. A napokban volt fizetés, 2-3 nap alatt elfogyott a nagyrésze vagy mi?
2/20 anonim válasza:
Lehet megkapták a decemberi pénzt még ünnepek előtt, aztán el lett herdálva a karácsonyi, szilveszteri daj-dajra.
5/20 anonim válasza:
Ha szegény vagyok (az vagyok), vagy bizonytalan a megélhetésem nem vállalok gyereket. Nem értem miért vállalnak sokan a nyomorba.
Nehéz kijönni egyedül is,biztos, hogy nem hoznám olyan helyzetbe a gyereket, hogy miattam szegénységben éljen. Én is abbann nőttem fel, a szeretet nem kárpótolja az embert érte, csak az idő.
6/20 anonim válasza:
Ha nem jövök ki bőven a pénzemből, nem kell kölök.
7/20 anonim válasza:
5, ez így van és vegyük hozzá, hogy nemcsak a gyerekkel tolsz ki, hanem saját magaddal is.
8/20 anonim válasza:
#3 szolj ha megszorultal, tudok utalni ha kell xD
9/20 anonim válasza:
Nincs gyerekünk, még van ~500 ezer. Ebből 80 ezer kell még kajára. Kicsi kirándulás országon belül, magándoki, benzin és mozi. Marad ~300 ezer, az meg megy TBSZ-be. De mi elég betegesen spórolunk.
10/20 anonim válasza:
4 cicás anya vagyok. Nekem tegnap voöt fizetés (mindig 12-16ka körül van. A hétvége miatt így jött ki) 2700-3000€/hó én kitudok jönni belőle hogy semmin sem kell spórolnom, de egy párt/ kölköt nem tennék a hátamra hogy még őket is el keljen tartanom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!