Ki kell fizessék a szabadságot ha már nem tudok vissza menni Hollandiába?
Figyelt kérdés
Hollandiában dolgoztam. Ünnepre hazautaztam. Szabadságot ki is vettem. Időközben közbe jött valami és nem tudtam vissza menni. Ezt nem jeleztem sem a munkaadónak sem a közvetítőcégnek, (volt nagyobb gondom is annál) ami nyilván nem a legjobb dolog. A bérpapírt megkaptam de a fizetést nem kaptam meg. Még nem beszéltem senkivel, csak most tudtam leülni. Nem is tudok vissza menni jelenleg. A kérdésem az lenne hogy nekem járja az a pénz és ilyenkor mi a teendő, történet?ma 15:07
1/2 anonim válasza:
Jelenlegi hónapra természetesen nem jár semmi, mi több, a cég perelhet hogy nem léptél munkába, nem jelezted előre, felmondási időd se töltöd le, így az ebből fakadó kárt megtéríttetheti veled.
Előző hónapban ha rendesen dolgoztál és csak a szabadság napjaidon nem (amit előre jeleztél és jóváhagytak), akkor valószínűleg jár a fizetés. Ugye arról nem írtál, hogyan vagy foglalkoztatva, feketén, határozatlan szerződéssel, stb...
2/2 A kérdező kommentje:
Karácsonyig dolgoztam végig.
Előre jeleztem és jóváhagyták. Holland bejelentéssel határozatlan szerződéssel. Köszönöm a válaszod! Várom még a segítségeteket:) Tehát attól függetlenül hogy én nem jeleztem és nem jelentem meg a munkahelyen, az a fizetés nekem járja ugyanúgy?
ma 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!