Felmondás esetén a tavalyról áthozott szabadságot 100%-ban megkapom?
Figyelt kérdés
Például erre az évre kapok 40 nap szabadságot. Tavalyról áthoztam 4 napot, amit az év elején kivettem. Ekkor 40 nap időarányos szabadságot megkapom (munkanapra időarányosan), és az áthozott 4 napot pedig 100%-ban? Azért kérdezem, mert a nexon rendszerben, ahol vezetni kell a szabadságokat is, nem tesznek különbséget az adott évre járó és az áthozott szabadságok között.szept. 6. 22:32
1/2 anonim válasza:
Gyakorlatilag úgy kellene lennie, hogy az idei évre járó szabadságodat arányosíthatja csak, a tavalyról maradtat nem, mert ott végig fennállt a munkaviszonyod.
Mivel te idén már legalább 4 napot kivettél, ezért a tavaly évről áthozott szabadságos napjaiddal már nem kell számolni.
Én legalábbis nem számolnék vele, ha nálam mondtál volna fel...
2/2 anonim válasza:
Az a 4 már nincs. Nem is értem így a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!