A 21 nap szabadságotokat hogy osztanátok be ha decemberben kell 6 nap?
Én személy szerint Februárba ki szoktam venni 1 hetet síelésre, 1 hetet pedig Szeptemberbe nyaralásra.
A maradék 1 hét meg el szokott menni itt-ott eseményekre, mint hosszúhétvége, fesztivál vagy ha valami közbejönne.
Én azzal nem értek egyet hogy csak úgy jön ki ha nyáron veszel ki 2 hetet. Én pl "nyaralni" szinte mindig Szeptemberben megyek mert akkor már gyerekes családok nem mennek és már nem 40 fok van amiben lehetetlen kirándulni vagy várost nézni.
Ha folyamatosan munkarendben dolgozik az ember, akkor sokkal kevesebb szabija megy el, mert egybe tudja vonatni a pihenőnapokkal. Ergo kiveszel 6-7 napot és elmegy rá 3 szabid, mert a többi pihenőnap.
Kérdésre a válasz: két nagyobb szabi, többi random 1-2 napok.
Soha nem mennék bele olyan helyzetbe, hogy egy évben csak 21 nap szabadságom legyen.
A havi 21 nap szabadság viszont már egész korrekt.
Teljesen jogos, amit a nyolcas ír. Teljességgel vállalhatatlan az éves 21 nap szabadság. Nem rabszolgának születtünk. Én legalábbis biztos nem.
Bár vannak néhányan, akik igen. Legalábbis akik a nyolcast (és majd e kommentet) lepontozták, azok biztosan. Csak szánni tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!