Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 21 nap szabadságotokat hogy...

A 21 nap szabadságotokat hogy osztanátok be ha decemberben kell 6 nap?

Figyelt kérdés

#munka #szabadság #kevésszabadság
tegnapelőtt 10:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%
Nyáron két hét, a többit meg random kivenném.
tegnapelőtt 10:24
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy első írja, ha nyáron 2 hét kell mindenképp máshogy nem igazán lehet elosztani.
tegnapelőtt 10:27
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Előre beírod a decemberi 6 napot, a többit meg amikor épp úgy érzed, hogy szükség lenne némi pihenésre. Tavaly én is végigtoltam 6 hónapot megszakítás nélkül és mire eljött a szabi éreztem, hogy ez most kell.
tegnapelőtt 10:32
 4/20 anonim ***** válasza:
35%

Én személy szerint Februárba ki szoktam venni 1 hetet síelésre, 1 hetet pedig Szeptemberbe nyaralásra.

A maradék 1 hét meg el szokott menni itt-ott eseményekre, mint hosszúhétvége, fesztivál vagy ha valami közbejönne.

Én azzal nem értek egyet hogy csak úgy jön ki ha nyáron veszel ki 2 hetet. Én pl "nyaralni" szinte mindig Szeptemberben megyek mert akkor már gyerekes családok nem mennek és már nem 40 fok van amiben lehetetlen kirándulni vagy várost nézni.

tegnapelőtt 10:53
 5/20 anonim ***** válasza:
21%
Beírod decemberre a 6 napot, a többit meg ahogy akarod. Nyaralás, 1 napos szabadnapok, bármi.
tegnapelőtt 11:29
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
#4 Na igen. A feleségemmel mi is vagy április-májusban vagy szeptember-októberben megyünk "nyaralni". Utáljuk a tömeget, a gyerekzsivajt és a hőséget.
tegnapelőtt 11:30
 7/20 anonim ***** válasza:
33%

Ha folyamatosan munkarendben dolgozik az ember, akkor sokkal kevesebb szabija megy el, mert egybe tudja vonatni a pihenőnapokkal. Ergo kiveszel 6-7 napot és elmegy rá 3 szabid, mert a többi pihenőnap.

Kérdésre a válasz: két nagyobb szabi, többi random 1-2 napok.

tegnapelőtt 13:17
 8/20 anonim ***** válasza:
20%

Soha nem mennék bele olyan helyzetbe, hogy egy évben csak 21 nap szabadságom legyen.

A havi 21 nap szabadság viszont már egész korrekt.

tegnapelőtt 13:23
 9/20 anonim ***** válasza:
13%
Nyáron egy hét nyári leállás biztos lesz, oda elmegy még 5 nap, marad 10, azt meg előre nem tudom, majd ahogy az építkezés előkészületei igénylik. Párat ellövök majd valószínű január-februárban a favágás miatt a telken, a többi meg ahogy majd a helyzet hozza
tegnapelőtt 14:34
 10/20 anonim ***** válasza:
37%

Teljesen jogos, amit a nyolcas ír. Teljességgel vállalhatatlan az éves 21 nap szabadság. Nem rabszolgának születtünk. Én legalábbis biztos nem.

Bár vannak néhányan, akik igen. Legalábbis akik a nyolcast (és majd e kommentet) lepontozták, azok biztosan. Csak szánni tudom őket.

tegnapelőtt 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!