Napi 12oraba heti 6nap 400ezerért?
Ez minden héten így megy heti 72 órában?Ha igen akkor nem csoda hogy fáradt vagy,ezt nem lehet bírni,én pár hónap után elmentem volna akkor is ha nincs más.Ez nem élet hogy heti 1 nap kivételével szinte egész végig bent rohadsz a munkahelyen,én nem tudom elképzelni hogy ezt hogy bírtad.
Ezért adhatnának milliókat is úgy se éri meg hosszabb távon,törvényes ennyi munka egyáltalán?
Máshol ilyen műszakban " csak" 4 napot mész 4 napot nem.
Felénk erre adnak ennyit tehát heti 4 nap.
Nettó 400 ezer. Nagyon sok és rengeteg a heti 6 nap 12 órában és ahhoz képest kevés a béred
Nézz szét mik a lehetőségek és ha jön olyan, ami tetszik, akkor válts.
Soknak hangzik az, hogy 400 ezer nettó, de ha belegondolunk, csak azért ilyen sok, mert baromi sokat dolgozol. Ez olyan, mintha lenne 2 munkahelyed az egyik heti 5 nap 8 óra, a másik heti 4 nap 8 óra. Tehát kvázi két főállásra kapsz nettó 400-at, úgy már nem hangzik túl jól...
Ez elég rabszolgamunka, havi több, mint 300 óra. Legális ez egyáltalán?
Hát, a munkáltatód egy lelketlen dög, te meg sztahanovista, ha ennyiért elvállalod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!