Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyikkel lehet könnyen...

Melyikkel lehet könnyen állást találni? Kisgyermeknevelő, vagy gyógypedagógia?

Figyelt kérdés
jan. 6. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyógypedagógus még talán nem annyira telített.
jan. 6. 14:59
 2/12 anonim válasza:
100%
Gyógypedagógusból kevesebb van, jó gyógypedagógusból pedig nagyon-nagyon kevés. Ezt a pályát viszont tényleg csak olyankor erdemes választani, ha ténylegesen valamilyen szinten sérült gyerekekkel szeretnél foglalkozni, mert egyébkent kínzás lesz neked is és nekik is!
jan. 6. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Kisfiam auti és szegregáló oviba jár. Jelenleg 2 csoport működik, jövőre ezt a számot 4-re akarták növelni. A hely meg is van, gyerek is lenne, de pedagógus nincs. Nekem azt mondta az egyik nevelő, hogy aki kacérkodik a gondolattal, azt beszéljen rá, mert rettenetesen hiány szakma. Viszont csak akkor válassza valaki ezt, ha nem a pénz motivál, mert nem megfizetett hivatás.
jan. 6. 15:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Szeretnék sérült gyerekekkel foglalkkzni
jan. 6. 15:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Foglalkozni-elírtam.
jan. 6. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettővel, de gyógypedagógusbol fixen hiány van logopesuabol is. Egy szakember több települést lát el, nme keveset. Jogsi alap el váras.
jan. 6. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Gyogyped. nem rossz, foleg ha melle a tsmt deveny es egyeb ayres /irisz tanfolyamot megcsinalod. Rohadt draga es nincs meg egy orszag ahol ennyi szulot le lehet huzni ilyen olyan feljesztesek kapcsan. Szerintem fele gyerek sem erintett, de funek fanak torna van eloirva. Amit kulfoldon,pld Svajcban nem is ismernek :D olyan sincs hogy hipoton vagy feszes baba,csak itt. Deveny, Katona is csak itt. Szoval en ezt valasztanam es maganban csinalnam.
jan. 6. 16:28
 8/12 anonim válasza:
73%

Igen 7-es, csak itt leteznek feszes vagy hipoton babak. 🙄

Az meg, hogy minden orszagban mas terapia van…hmm. Ezt magyarazni kell, hogy miert lehet? Tenyleg?

jan. 6. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
8as nem, kulfoldon nincs ilyen fogalom. Japanban es Kinaban sem. Nezd meg mennyivel jarnak elottunk es milyen okosak,jol neveltek a gyerekek. Itt valami masban van a hiba,M.o. n. De ez mas teszta. Csak fura.
jan. 6. 17:08
 10/12 anonim válasza:
73%
Ne ferdits kerlek ennyire. De, “kulfoldon” is van ilyen fogalom. Mondjuk persze az en kutatasom a temaban csak kimerult annyiban, hogy a fiam hipotoniaja miatt sorstarsakat kerestem, de talaltam boven, pl facebookos csoportokat.
jan. 6. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!