Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik egyetemi alapképzést...

Melyik egyetemi alapképzést tegyem az első helyre jelentkezéskor? Óvodapedagógus, kisgyermeknevelő, vagy gyógypedagógia?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs melyik alapképzéssel találnék a legkönnyebben munkát Kelet Magyarországon. Óvodapedagógusnál lehet a hangom miatt nem vesznek fel, de a másik kettő közül sem tudom, hogy melyik érné meg jobban. Tudom, hogy én fogok majd dönteni, de teljesen tanácstalan vagyok a sorrendben, hogy hogy adjam be a továbbjelentkezést. Megköszönném, ha valaki válaszolna.
okt. 16. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A felsorolt mindhárom végzettséggel viszonylag könnyen fogsz munkát találni. Sőt ha van hozzá merszed, ezekkel a végzettségekkel vállalkozást is lehet indítani. Persze mondani sem kell, hogy alkalmazottként a fizetés mindhárom pályán meglehetősen szerény.
okt. 16. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyermeknevelőt tenném harmadiknak, a legnehezebb elhelyezkedés miatt. A másik kettőböl válaszd érzésre, a neked passzolóbbat elsőnek.
okt. 16. 22:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam, de ebből a kettőből még nem döntöttem el melyik legyen az első, de februárig még van időm eldönteni.

okt. 16. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
gyp-re sanszos, hogy jóval magasabb a ponthatár, mint a másik kettőre...
okt. 17. 07:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ELTE-n igen a többi helyre nem.
okt. 17. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a gyógypedagógiát tennem első helyre. Igaz, hogy az 4 éves képzés,de azzal nagyon gyorsan el lehet helyezkedni állami és magán szférában is. Második helyen lenne nekem az óvodapedagógus és utolsó a kisgyermeknevelő.Szerintem is az utolsóval a legnehezebb elhelyezkedni.
okt. 18. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mifelénk óvodapedagógussal elég nehéz elhelyezkedni, kb csak az tud, akinek van ismeretség valahová. Nagyobb városban persze azért jobban lehet. A kisgyermeknevelő azt hiszem középfokú végzettségként is elérhető, tehát még több ilyen végzettségű ember van, telített. Gyógyped az, amivel szerintem könnyen el lehet helyezkedni, fejlesztésre szoruló gyerek mindig is lesz.
okt. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!