Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 21 nap szabadságotokat hogy...

A 21 nap szabadságotokat hogy osztanátok be ha decemberben kell 6 nap?

Figyelt kérdés

#munka #szabadság #kevésszabadság
jan. 2. 10:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
21%
#20 Ez a mai (de)generáció? Én 22 éve dolgozok, de még huszonévesen is elég volt az a 20-22 nap szabi. Belefért az egy hét nyaralás, belefért pár ügyintézős nap és a két ünnep közti szabi év végén. Sokszor novemberben azt néztem, hogy a 22 napból még maradt 8 és mit kezdjek vele.
jan. 5. 10:16
 22/22 anonim ***** válasza:
45%

#21 Ez inkább emberfüggő, mint generációfüggő. Nekem hiszonévesen is decemberre maradt a nagyja, amit muszáj volt kivennem, mert szinte meg is feledkeztem arról, hogy van még. Most 32 vagyok, a tavalyi évben szabadnapot először július közepén vettem ki. Beteg szerencsére évek óta bem voltam.

Másnak lehet, hogy több egyéb dolga van év közben, vagy betegesebb, esetleg nehezebb munkakörben dolgozik, ami miatt igényli a több szabadidőt év közben is. Ettől nem feltétlenül rosszabb vagy jobb munakerő/ember. Egyszerűen mindenki más.

jan. 5. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!