Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fodraszok nem estek at a lo...

Fodraszok nem estek at a lo tuloldalara arban?

Figyelt kérdés
Pofatlan arakat szabnak es meg a borravalot is elvarjak.
dec. 30. 17:06
1 2 3
 21/28 lencsefőzelék ***** válasza:
87%
Nem tudom, mennyi az a pofátlan ár, én 3000-et fizetek (borravalóval), kéthavonta ennyit kibírok.
jan. 2. 01:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol ilyen olcsó. Egy férfi hajvágás felénk vidéken 6-7e Ft... Amúgy minden relatív. Olvastam én már itt számtalan olyan kioktató választ, hogy egy kőműves, burkoló, autószerelő, egyéb szakmunkás miért lenne drága?! Igaz hogy egy napi munkáért elkér annyit, mint másnak majdnem a havi fizetése. "De szegény egész nap mennyit fáradozik, fizikai munkát végez, ami mennyire megterhelő. Bezzeg a diplomások meg csak lógatják a lábukat egész nap az íróasztal mögött és csak facebookoznak." Meg különben is adót is kell fizetni, meg szerszámokat venni, meg meg is kell élni, stb-stb..."

Ha ez így tök rendben van, akkor ehhez viszonyítva egy hajvágásért szerintem nem sok az a pár ezer forint. Meg nem is kell hetente fodrászhoz járni. Az éves összkiadásokhoz képest bagatell tétel.

jan. 2. 10:25
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
Az a helyzet, hogy nincs megszabva, hogy ki mennyi pénzt kérhet el egy általa nyújtott szolgáltatásért. Gyakorlatilag annyit kérhet, amennyit csak kifizetnek neki. Nincs értelme ahhoz viszonyítani, hogy az ő napibére esetleg más ember egy havi fizetése. Ha ez így is van, akkor az az ember akinek ennyi a havi bére, nem olyan munkát végez aminek magas a piaci értéke. Minden munka értékes, félreértés ne essék, de amit bárki el tud végezni, annak nincs magas értéke ebből kifolyólag. Amihez kell valami olyan készség, amivel csak kevesek rendelkeznek, annak óhatatlanul magasabb lesz az ára, hisz a szaktudását fizeted meg. Teljesen mindegy, hogy kinek mennyi a költsége, ez senkit nem érdekel. Vagy kifizeted egy szolgáltatásnak az árát vagy megcsinálod magadnak ha meg tudod. A füvet lenyírhatod magadnak a és a lakást is kifestheted. A hajad is levághatod. Ha neked van ezekre időd, akkor megúszod ingyen. Vagy a pénzedet adod vagy az idődet, ami ugyanúgy érték. De a ház teljes elektromos rendszerét jó eséllyel nem fogod magadnak kicserélni és a kocsid motorját sem valószínű, hogy darabokra szeded. Ezekért fizetned kell másnak.
jan. 2. 10:40
 24/28 anonim ***** válasza:
70%
Még egy gondolat. Az, hogy valamit drágának tartasz, nem feltétlen jelenti azt, hogy az drága is. Lehet inkább csak neked nincs elég pénzed rá. Ebben az esetben lehet azon kell elgondolkodni, hogy tudsz változtatni a helyzeteden. Azon tök felesleges vergődni, hogy minek mennyi az ára, mert azon úgysem tudsz változtatni. A képletben amire ráhatásod van, az az, hogy mennyit tudsz keresni.
jan. 2. 10:44
 25/28 A kérdező kommentje:

Rendesen keresek egyaltalan nem errol van szo. 1 ora alatt 3 ferfi hajat levag 4-5 ezer darabaron.

Meg apro sincs bekeszitve nehogy vissza kelljen adni.

Szorozd fel 8 oraval 20 napban, meg ha a koltsegeket levonja is..

jan. 2. 11:32
 26/28 anonim ***** válasza:
70%
A végösszeg egy olyan összeg, amit egy jó szakember vállalkozóként meg tud keresni havi szinten. Nem látok benne irrealitást.
jan. 2. 11:35
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
20 nap, 8 óra, óránként 10k bevétel az bruttó 1.6m havonta. Ebből kell forgali adót fizetni, költségeket fizetni, aztán a maradékot jövedelemként még egyszer leadózni. Nem lesz az olyan sok pénz a végén, az meg közel sem biztos, hogy fel tud tölteni hiánytalanul 160 órát.
jan. 2. 12:50
 28/28 anonim ***** válasza:
82%
27-essel értek egyet. Ez totál nem egy elképzelhetetlenül hatalmas havi bevétel. Mi ezzel a baja bárkinek?
jan. 2. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!