Fodraszok nem estek at a lo tuloldalara arban?
Figyelt kérdés
Pofatlan arakat szabnak es meg a borravalot is elvarjak.dec. 30. 17:06
11/28 anonim válasza:
A fodrászok azon nagyon kevés terület közé tartoznak, ahol itthon is kiválóan működik a kapitalizmus. Tehát nem, egy hajvágás ma pontosan ennyit ér, mint amennyit fizetsz érte. Ha sokallod, végd magadnak. Ha sokallod a fodrászok keresetét, menj el fodrásznak. Makro szinten mindkettő csökkenteni fogja a hajvágás árát.
12/28 anonim válasza:
Mit is fizetsz meg, amikor fodrászhoz mész?
- vállalkozó, vagyis adózik
- alapanyagok, eszközök, elektronika, stb.
- ha bérli a helyet, akkor annak költségei, ha saját a hely, akkor annak a költségei +rezsi stb.
- a munkája és ideje
Aztán szóljatok, ha valamit kihagytam.
Jómagam az összes frizurámat én csináltam, mert sose azt kaptam, amit akartam.
(Megjegyzem: értek hozzá)
Jelenleg pedig ha fodrászhoz mennék ezzel a hajhosszal nah ennek tényleg ára lenne.
Térdemig ér. Rétegesen vágom, nagy hullámosra beszárított frurfrum van.
Semmi az a párezer, amit elkérnek a hajadért.
Vagy ha sokallod, csináld magad.
14/28 anonim válasza:
Ha nincs rá pénzed vagy sokallod az árát, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatásukat. Oldd meg magadnak ha tudod és megéri neked a macerát. Vagy keress olcsóbb fodrászt.
17/28 anonim válasza:
Évek hosszú sora óta saját magam vágom a hajamat. Szerintem nem drágák a fodrászok, csak én ezen is spórolok.
19/28 anonim válasza:
ajj mi lesz velünk már a fodrászok is drágák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!