Nem érzitek azt, hogy Magyar Péter átesett a ló túloldalára?
Engem nem érdekel Magyar Péter személye, vagy az, hogy milyen férj volt, milyen családi életük volt, mennyit és hogy veszekedtek, miket írnak róla, mit ír róla most utólag a volt felesége és mit tervez. Nem tekintek rá megváltóként, mint sokan.
Engem csak az érdekel, amit Varga Judit elmondott a kikerült hangfelvételen. Az elég súlyos.
Nem gondolom, viszont tudtam már az elején, hogy a magyar emberek nagyjánál nem üti meg az ingerküszöböt a korrupció, az hogy nyomozati anyagokat hamisítanak, hogy kihúzzák magukat belőle, és hogy a legfőbb ügyész is benne van.
Szerintem igenis fontos amit csinál és súlyos dolgok derültek ki a hangfelvételből, de az átlag magyar talán nem is érti, miért óriási probléma ez.
Miért lenne szekunder szégyenérzet? A videó konkrét bizonyíték, amit ha megvizsgál az ügyészség, kiderül belőle, hogy lett-e módosítva benne bármi is.
Az kevésbé tűnik hitelesnek, hogy az igazságügyminisztert folyamatosan verték és verbálisan bántalmazták a testőri védelem mellett. És igazságügyminiszterként a válás után is egy évig folyamatosan fenyegetik és erről nem készült feljelentés vagy írásos bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!