Szerintetek igazsagtalan?
Figyelt kérdés
Egy peksegben dolgoztam 3 honap probaidore, de csak 3 napig voltam, mert jottek mas "probaidosek" es a fonokom azt mondta, hogy neki nem kell aktualisan 4. Elado, majd szol, ha szukseg lesz ram, erre fel felvesznek egy nyugdijast oregasszonyt akinek a szakmaja szakacs, igy unnepnapokon kellett bemenjek csak, de en nem ertem miert csinaljak ezt, szerintem inkabb a fiatalokat vennek fel ilyen munkahelyekre, mint az oregeket! Jo oke en sem voltam tokeletesen ugyes mindenben, de konyorgom meg sosem dolgoztam eladokent, amugy is tobb idot kell adni egy palyakezdonek es segiteni neki elhelyezkedni, mert iden erettsegiztem le, szerintem ez nagyon nem fear!
20/l
dec. 20. 14:17
12/13 A kérdező kommentje:
De nem is az, hogy torvenybe utkozo, hanem gcisegnek tartam
dec. 21. 09:20
13/13 anonim válasza:
Igazságos.
A pékség tulajdonosa azt foglalkoztat, akit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!