Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Igazságtalan vizsgabiztos?

Igazságtalan vizsgabiztos?

Figyelt kérdés

Igazából nem értem miért is buktatott meg. Oktatóm is azt mondta, hogy ő sem csinálta volna másképp, pedig ő éveket nemzetközin dolgozott(kamion, busz). De olyan dolognál mondta, hogy cseréljünk helyet, ami egyszerűen nevetséges. Szűk utcában balra kellett kanyarodni, és besorolásnál túlságosan átmentem a szemben lévő forgalomba. Na ez az ami nem igaz, egyrészt a képzeletbeli felezővonalhoz húzódtam, ahogyan azt oktatáson is rengetegszer gyakoroltunk, másrészt bőven elfért volna mellettem egy személygépkocsi. És ugye itt az a kérdés, hogy mi van ha legközelebb is őt kapom? Olyan kedve lesz, és megint megbuktat? Meg aztán így már elég nagy stresszben fogom várni a következő vizsgát, ami nem fog jót tenni.

Emlékszem mikor B kategóriából vizsgáztam 10 évvel ezelőtt, hibapont nélkül mentem át.

ui: megvesztegetéssel ne jöjjön senki, egyrészt szerintem nem lehet, másrészt meg bekaphatják, nem fogom szolgálni ezt a korrupt rendszert.

2016. jún. 1. 17:01
 1/4 szántóvető ***** válasza:

c-vizsga volt?nem voltunk ott tehát nem tudhatjuk.legközelebb maradj a sávod közepén,hátha úgy jó lesz.

"bőven elfért volna mellettem egy személygépkocsi"-egy busz is?

2016. jún. 1. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát Kérdező. Mivel nem voltunk ott, ezért nem tudjuk a dolog jogosságát megítélni. Így nem lehet megválaszolni a kérdést sem, hogy igazságos volt-e , vagy sem. Ő úgy látta/ítélte meg, hogy nem hagytál helyet és az ő szava számít...sajna.

Legközelebb sikerülni fog, max majd ha ugyanez a szitu lesz, még nagyobb helyet hagysz! Sok sikert!

2016. jún. 1. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
18 vagyok, kedvezményesen mehetnék C-re és szeretnék is, fél éve vezetek. Ez a önporomó, lényeg, hogy miért kell helyet hagyni a mögötted lévőknek ? Szerintem csak a hibát kereste a csávó, tökéletes voltál, egy apró pici hibába kapaszkodott bele, ne aggódj a következőn átmész.
2016. jún. 1. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
lerhet csak rossz napja votl.
2016. jún. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!