Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy vezessem fel, hogy...

Hogy vezessem fel, hogy esetleg kell-e pénzt adnom az oktatónak?

Figyelt kérdés
Másodszorra próbálkozom sajnos a forgalmivizsgával. Eddig magától sose mondta az oktató, hogy hozzak valamenniy "biztosítékot" , de ha mégis úgy gondolom, hogy lehet kéne, hogy másodjára tuti átmenjek, ezt egyszerűen kérdezzem meg, hogy mennyi az annyi? Egyébként az első bukásom nem volt jogos.

2016. máj. 4. 13:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

:) Szerintem nem volt meg olyan vizsgazo aki ugy gondolta hogy jogosan buktattak meg.

Csak siman kerdezz ra az oktatonal, hogy szerinte erdemes lenne-e hozni egy kis penz a vizsgaztatonak, es ha igen, mennyit.

2016. máj. 4. 13:48
 2/22 A kérdező kommentje:

és ha azt mondja igen, csak hátra csúsztatom egy borítékban?

Parázok, hogy azt mondják:" Miféle korrupt embereknek néz maga minket, na kiszállás" és mehetek harmadszorra :/

2016. máj. 4. 13:52
 3/22 A kérdező kommentje:
Amúgy én elismertem volna, hogy jogos, ha tényleg az :D Hát 3 hiba pontot beírni azért mert: Nem rendszeresen ellenőri a mögöttes forgalmat" - Miközben szinte előre már nem is néztem :D kicsit gáz:)
2016. máj. 4. 13:54
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Ezert mondom, hogy az oktatoddal beszelj, ne a vizsgaztatot akard direktbe megvesztegetni. Az oktato gondolom ismeri a vizsgaztatok nagy reszet, tudja hogy mi a dorges, mit lehet, mit nem. Ha ugy gondolja hogy jarhato ut, akkor neki add oda a penzt, es o majd intezi a vizsgaztatoval. Te ne csusztassal semmit sehova.
2016. máj. 4. 14:01
 5/22 anonim ***** válasza:

Figyelj, bárkit meg lehet buktatni, bárkit.

Írja ide aki szerint őt nem.

Négyszemközt megkérdezed az oktatód, nem lesz tanú, ha esetleg nem partner - vedd úgy, hogy nem kérdeztél semmit.

Ha benne van, majd ő tudja, mennyit, hogy szokás, melyik a "jó" vizsgabiztos. Ha van egy kis "biztosíték" és nem mész neki semminek és senkinek, át fogsz menni, kicsit nyugodtabb leszel, még jobban is vezetsz majd.

Vezetni úgysem lehet 30 óra alatt megtanulni.

2016. máj. 4. 14:03
 6/22 anonim ***** válasza:

Mi lehetett az a "nem jogos"?

A forgalmi vizsgán egyetlen szabálysértés, vagy rossz reakció miatt jogosan megbuktathatnak.

Megvesztegetéssel vizsgázni csak ott lehet, ahol annak gyakorlata van, vannak olyan vizsgaközpontok, ahol nem lehet.

Az oktató kihagyásával meg kb sehol nem érdemes a vizsgabiztost kisérteni, ha rosszul sül el a dolog, az a vizsga felfüggesztésivel járhat, ami rosszabb, mint a bukás (legalább fél évig még próbálkozni sem lehet a vizsgával)

Vagy rákérdezel az oktatódnál, vagy hallgatsz, egyedül meg se próbáld a vizsgabiztost lefizetni.

A tiszta pedig az, ha csúszópénz nélkül levizsgázol (mert bármilyen hihetetlen, lehetséges)

2016. máj. 4. 14:03
 7/22 A kérdező kommentje:
a nem jogost arra értettem, hogy pl kaptam 3 hibapontot azért mert nem rendszeresen ellenőriztem a mögöttes forgalmat miközben ez hazugság. Mivel másodpercenként figyeltem a visszapillantókat és tükröt is! Aztán, azért is kaptam hibapontot kettőt is mert hogy, élesen manővereztem , hol ott ez is hazugság egyszer sem volt ilyen.
2016. máj. 4. 14:09
 8/22 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom eldönteni, hogy mi is történt a vizsgádon valójában, lehet igazad van, de az is lehet, hogy csak gondolod, hogy igazad van.

Az oktatók, vizsgabiztosok napi szinten sok időt töltenek tanulókocsikba, apró bizonytalanságokat is megéreznek, ráadásul a vizsgabiztos a tanuló mögött, hátul ül, ahol sokkal intenzívebben érzékel minden rezdülést.

A vizsgabiztos a vizsgán teljhatalmú úr, ha akar, bárkit megbuktathat, akár azzal az indokkal is, hogy a tanuló még nem kellően határozott, bizonytalan.

2016. máj. 4. 14:20
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok, de undorító dolog amikor valaki vissza él a hatalmával. Ez a véleményem.
2016. máj. 4. 14:37
 10/22 veterán vas ***** válasza:
45%
Igaz, hogy undorító ha valaki visszaél a hatalmával, de az sem túlzottan pozitív, ha valaki borítékkal próbálkozik "jogtalan előnyhöz" jutni. ;)
2016. máj. 4. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!