Ti vettetek ajándékot az oktatónak sikeres forgalmi utánra?
Ha úgy gondolod, hogy megérdemli, sikeres vizsga után adhatsz neki köszönet-nyilvánításként egy üveg minőségi italt, vagy mást, de túlzásokba nem kell esni.
A hangsúly azon van, hogy MEGÉRDEMLI, tehát tisztességesen bánt veled, nem lehúzásra ment az oktatás és a vizsga sem... ha a vizsga "borítékos" volt, abból gyanítom az oktató is megkapta a részét (hozzáteszem, hogy ilyen "fizetős" vizsgákról főleg itt olvasok legendákat, sem nekem, sem az ismerőseimnek nem említettek az oktatók olyat, hogy a vizsgabiztosokat vesztegessük meg)
Kapott egy üveg bort.
Nagyon rendes volt, mindig mindenben segített, és nagyon jófej volt. Egy-két helyzetet a vizsgán kimagyarázott nekem.
(Semmi durva dologra nem kell gondolni, csak húzta a száját a vizsgabiztos hogy fék helyett motorfékkel lassultunk, vagy hogy egy zebrás elengedésnél nem vágtam ki üresbe, ilyesmik.. Egy gizda p.cs volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!