Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy vezessem fel, hogy...

Hogy vezessem fel, hogy esetleg kell-e pénzt adnom az oktatónak?

Figyelt kérdés
Másodszorra próbálkozom sajnos a forgalmivizsgával. Eddig magától sose mondta az oktató, hogy hozzak valamenniy "biztosítékot" , de ha mégis úgy gondolom, hogy lehet kéne, hogy másodjára tuti átmenjek, ezt egyszerűen kérdezzem meg, hogy mennyi az annyi? Egyébként az első bukásom nem volt jogos.

2016. máj. 4. 13:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Vesztegetés?
2016. máj. 4. 15:32
 12/22 anonim ***** válasza:

"Aztán, azért is kaptam hibapontot kettőt is mert hogy, élesen manővereztem , hol ott ez is hazugság egyszer sem volt ilyen."

Ha a vizsgabiztos felébred hátul, akkor régen rossz, még akkor is, ha úgy gondolod nem volt éles manőver!

:D

2016. máj. 4. 16:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Mindig az oktatón keresztül kell intézni ezt. Megkérdezed, hogy vevő rá a vizsgabiztos és mennyi az annyi. És az oktatónak is jár 10-20% jatt! Lényeg hogy te semmit ne beszélj erről soha a vizsgabiztossal.
2016. máj. 4. 17:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Át lehet anélkül is simán menni, hogy pénzt adsz érte, csaka zok szeretnek ezzel jönni akiknek nem sikerült, hog ymert nem fizettek és véletlen sem mert enm jolc sinálta.
2016. máj. 4. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem próbálnék lefizetni senkit, főleg nem a 2. alkalomnál. Ha pedig ilyen hibapontjait voltak, azok nem túl egetrengetőek, legközelebb jobban odafigyelsz rá és át is fogsz menni.
2016. máj. 5. 08:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb megcsinálni a forgalmi vizsgát, egy dolgod van hogy normálisan vezess pár percet, mi ebben olyan nehéz?
2016. máj. 5. 12:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Az oktatóval kell konkrétan megbeszélni, de nem az autóban, mert előfordulhat, hogy bepoloskázzák az autót (bár nagyon ritka az ilyen). Konkrétan rá kell kérdezni, nem szégyen. Ő kell elrendezze a vizsgabiztossal, nem is szabad neked ilyesmiről beszélni a vizsgáztatóval. Ha az oktató nem megy bele, akkor önerőből kell megoldd a vizsgát.
2016. máj. 5. 14:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Inkább gyakorolj. Nekem 4. alkalommal lett meg a vizsgám...ebből 2 jogos volt, 1 meg még az oktatóm szerint is csak azért volt mert megakart buktatni , habár akkorse vezettem valami szépen. Aztán most megkaptam azt a vb-t aki csak megakart buktatni..hát nem sikerült neki :D annyit nem mondott a végén , hogy gratulálok...vannak ilyenek.

Viszont ha akarsz fizetni akkor ahogy írták, oktatónak mondod és ha bennevan akkor odaadod a huszast.

2016. máj. 5. 15:23
 19/22 A kérdező kommentje:
Másodikra sikerült :))))
2016. máj. 6. 12:02
 20/22 anonim ***** válasza:
46%

Grat!

Biztonságos vezetést kivánok!

2016. máj. 6. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!