Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2 éve vagyok a mekinél és...

2 éve vagyok a mekinél és csak szünetekben dolgoztam, most kirugtak mert keveset jártam be dolgozni mivel sulizok es csak szünetekben tudtam menni Tudok én ezert valmiért az asztalra csapni ilyen helyzetben? Jár ezért nekem végkielégítés? bármi?

Figyelt kérdés

tegnap 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
A szerződésben minden benne van.
tegnap 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:

2 év után alapból sem jár végkielégítés, tehát emiatt nem fogod tudni csapkodni az asztalt.

Ha csak a "szünetekben" dolgoztál (sejtésem szerint iskolai szünetre gondolsz), akkor nem hiszem, hogy folyamatos munkaviszonyod lett volna a munkáltatóval.

Hogyan "rúgtak" ki? Kaptál írásban felmondást indoklással? Egyáltalán milyen szerződésed volt a munkáltatóval? Munkaviszonyra, megbízási jogviszonyra, vagy egyszerűsített foglalkoztatásra irányuló? Vagy valamelyik iskolaszövetkezeten keresztül foglalkoztattak?

Nagyon nem mindegy...

ma 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!