Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan szégyen Magyarországra...

Olyan szégyen Magyarországra nézve, hogy a környező országokban jól élnek az emberek mert jó fizetést kapnak, itt meg egy normális végzettséggel rendelkező ember is 300 at kap… Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
dec. 16. 22:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
20 # itt most nem az a cél hogy nagy lábon éljek.. lakásfelújítás, kocsi csere… szerintem 900 ból havi 500 at simán félre lehet tenni.. 400 ból meg azért annyira csövesen nem él az ember…
dec. 17. 11:32
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha te mondod.
dec. 17. 11:54
 23/52 A kérdező kommentje:
22 # de mindenkinek más az értékrendje.. ezen szerintem felesleges vitàzni :)
dec. 17. 12:01
 24/52 anonim ***** válasza:
76%

Futárként meg mosogatóként is lehet 8-900 at keresni..

Kérdező szerinted ez fedezni fogja a havi kiadásaidat? Aligha...

Albérlet: 4-600 eurónál kezdődik, 3-6 havi kaukció.

Kaja: 2-300 euró.

Egyéb költekezések: 1-200 euró.

És már túl is léptük a 8-900 eurót.

--------

Arra befizetek, hogy te 900-ból, 500 eurót simán félre teszel.. Úgy hogy mellette minden kivan fizetve.

Nem vitázik veled senki, csak megpróbáljuk felnyitni a szemedet.

Tudod mit, menjél sok sikert... de nagyon gyorsan haza fogsz jönni, abban biztos vagyok.

dec. 17. 12:12
 25/52 A kérdező kommentje:
24 # szerinted 900 euroért kimenne bárki is dolgozni? 🤣 annyir itthon is meglehet keresni.. én 900 ezer forintról beszélek amiből 500 ezer forintot félre lehet tenni.. és nem a levegőbe beszèlek, vannak kint ismerősök/barátok… ha meg mègse jön be akkor hazajövök ennyi
dec. 17. 12:31
 26/52 anonim ***** válasza:
67%
Igen ezt ismerjük, vannak kint barátok, ismerősök, stb. ami vagy úgy van ahogyan mondják vagy nem, de az biztos, hogy futárként meg mosogatóként nem fogsz nettó 900 ezret keresni sehol sem jó, ha a felét megkeresed majd. Sok szerencsét!
dec. 17. 12:36
 27/52 anonim ***** válasza:
70%

dehogy lehet félretenni, itt nem tudsz napi 3 euróból szendvicset vinni a melóba és csapvizet inni

10 deka felvágott 3 euró

10 deka sajt 2,5 euró

fél kiló kenyér 2 euró

1 db tojás 0,5 euró

egy fél literes üdítő 1,8 euró

épelméjű ember meg nem bírja a munkásszállót fél évnél tovább, egy dolgozó embernek kell a személyes tér. a saját hűtő a saját konyha saját fürdőszoba.

vajon meddig lehet ágyrajáni és szendvicsen élni, hogy tényleg hazavidd azt a fél milliót havonta?

arról nem is beszélve, hogy jól kell tudni angolul, mert te nem vagy lengyel, és ha valaki legalább angolul jól beszél azért itthon is megkereshet 450 nettót

dec. 17. 12:37
 28/52 A kérdező kommentje:
26 # nettó 450 et itthon lehet keresni a GLS, DPD és egyéb csomagszállító cégeknél.. de látszik hogy te sem vagy tisztában a fizetésekkel csak beszélsz a levegőbe
dec. 17. 13:04
 29/52 A kérdező kommentje:
27 # én max 2 évig terveznék kint dolgozni.. a lakást akarom felújítani meg egy új kocsit venni és kész
dec. 17. 13:30
 30/52 anonim ***** válasza:
20%
A kérdés bizonyára KAMU, szerintem ne etessük tovább a TROLL-t.
dec. 17. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!