Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg havi nettó hány...

Jelenleg havi nettó hány forinttól lehet normális körülmények közt önállóan élni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Hozzávetőlegesen. A normális körülmények alatt ezt értem: Kb 80nm albérlet fizetése + rezsi. Átlagos autó fenntartása. Évi 1 európai és néhány kisebb belföldi nyaralás. Programok, márkás ruhák, alap dolgok. Más anyagi segítsége nélkül, egyedül élve.
2023. aug. 16. 15:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%
Leirtad, hogy miket kell osszeadni, mi okoz problemat a szamolasban?
2023. aug. 16. 15:44
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem megy a matek, akkor írd be egy számológépbe, vagy excel táblázatba.
2023. aug. 16. 15:49
 3/29 anonim ***** válasza:
58%

Albérletben élni, az máris nemnormális.

Átlagos autó Magyarországon az egy 20 éves bármilyen autó, a fenntartása kb. 20-30 Ft km-enként. Üzemanyag meg annyi, amennyit mész vele.

Az átlagmagyar nem megy nyaralni. Aki igen, az meg nem átlag.

Márkás ruhákat sohasem vettem, hisz ha márkanév van egy ruhán, akkor a márkatulajdonos kellene, hogy fizessen nekem, amiért reklámozom. Fordítva ülnek a lovon. Azért kerül többszörösébe, hogy reklámozhassam. Hülyék ezek.

2023. aug. 16. 15:57
 4/29 anonim ***** válasza:
40%
Amiket felsoroltál ez egy baromság. Akinek albérletben kell élnie az ne járkáljon évente többször nyaralni se ne hordjon guccit / versacét, hanem teremtse meg az egzisztenciát, hogy később ezeket gond nélkül megtehesse... Elsősorban nem sokat kell keresni, hanem ésszel kell bánni a pénzzel.
2023. aug. 16. 16:03
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem ismerem jól a budapesti árakat és fiatal vagyok. Kiindulásnak jó lesz az albérlet. Olyanok válasza érdekel akik tapasztaltak. Netto 300 ezres állás túl kevés lenne? Budapesten mennyiből tudtok megélni hasonló igényekkel?
2023. aug. 16. 16:17
 6/29 anonim ***** válasza:
92%

Netto 300e nem biztos, hogy elég az általad szükségesnek vélt 80 nm-es albérletre.

Amúgy minek a 80 nm?

2023. aug. 16. 16:20
 7/29 anonim ***** válasza:
82%

#5 nettó 300? 🤣 250 alatt nem fogsz 80 nm-es albérletet találni + ott a rezsi is.

Esetleg szorozd meg 2-vel azt a nettó 300-at, na úgy esetleg van esélyed az általad vízionált életre.

2023. aug. 16. 16:33
 8/29 anonim ***** válasza:
22%
(Én albérletben élek de milliókat eltapsolok utazgatásra mert az élvezetes. Ingatlanba nem gyilkolom bele a pénzem, bár simán vehetnék hitel nélkül pesten kecót… most a tenyészkölcsönös ingyenpénzek lefölözésére álltak be a magyar ingatlanárak, az önmagukat röghöz kötő szolgák kizsebelésére.)
2023. aug. 16. 16:41
 9/29 anonim ***** válasza:
80%

80 m2-es albérlethez önmagában kell nettó 300 ezer forint ( ha szerencséd van).

Nettó 1 milló alatt mindenképpen luxus egyedül egy akkora lakás.

2023. aug. 16. 16:43
 10/29 A kérdező kommentje:
Értem. Budapest környékén 65-70nm lakás megvalósíthatóbb? Ez esetben viszont több lenne a napi benzinköltség. Szerintetek így már kijönnék nettó 300-ból?
2023. aug. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!