Olyan szégyen Magyarországra nézve, hogy a környező országokban jól élnek az emberek mert jó fizetést kapnak, itt meg egy normális végzettséggel rendelkező ember is 300 at kap… Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
tegnap 22:27
1/6 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy akit ez zavar, az már rég lelépett az országból.
Üdv Ausztriából.
2/6 A kérdező kommentje:
1 # én is tervezem.. nehezen jövök ki a Kormányhivatali fizetésből.. ebből nem lehet lakást újítani, meg kocsit cserélni… komolyan undorító, rabszolgaság ami itt van.. már tanulom a németet és nézek valami futár munkát a határhoz közel
tegnap 22:47
3/6 anonim válasza:
Attól függ melyik környező ország, Ausztria, Szlovénia nyilván sokkal jobban állnak, de Ukrajnát nem irigyelném.
4/6 A kérdező kommentje:
3 # Ukrajnát meg Romániát leszámítva kb mindenhol jelentősen jobban élnek az emberek..
ezek a fizetések amik itt vannak kb zsebpénz, vicc…
tegnap 23:09
5/6 anonim válasza:
Szerintem Romániában is.
Igen, szégyen, dehát az embereknek ez kell, mindig újra és újra megválasztják a Fideszt. Mondanám, hogy úgy kell a magyar embereknek. Csak az a baj, hogy én is itt élek.
Jó duma az, hogy miért nem lépsz le. Hát azért, mert magyar vagyok. Éltem külföldön, diplomával is lenéztek, nem azért tanultam, hogy egy utolsó senkiházi jöttment legyek mindenhol. Jó, oké, az orvosokat tárt karokkal várják, de azért nem mindenki lehet orvos.
6/6 anonim válasza:
Én nagyon jól élek Magyarországon, csak a magad nevében nyilatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!