Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan szégyen Magyarországra...

Olyan szégyen Magyarországra nézve, hogy a környező országokban jól élnek az emberek mert jó fizetést kapnak, itt meg egy normális végzettséggel rendelkező ember is 300 at kap… Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
dec. 16. 22:27
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
59%

Azt gondolom, hogy akit ez zavar, az már rég lelépett az országból.

Üdv Ausztriából.

dec. 16. 22:37
 2/52 A kérdező kommentje:
1 # én is tervezem.. nehezen jövök ki a Kormányhivatali fizetésből.. ebből nem lehet lakást újítani, meg kocsit cserélni… komolyan undorító, rabszolgaság ami itt van.. már tanulom a németet és nézek valami futár munkát a határhoz közel
dec. 16. 22:47
 3/52 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ melyik környező ország, Ausztria, Szlovénia nyilván sokkal jobban állnak, de Ukrajnát nem irigyelném.
dec. 16. 23:04
 4/52 A kérdező kommentje:

3 # Ukrajnát meg Romániát leszámítva kb mindenhol jelentősen jobban élnek az emberek..

ezek a fizetések amik itt vannak kb zsebpénz, vicc…

dec. 16. 23:09
 5/52 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem Romániában is.

Igen, szégyen, dehát az embereknek ez kell, mindig újra és újra megválasztják a Fideszt. Mondanám, hogy úgy kell a magyar embereknek. Csak az a baj, hogy én is itt élek.

Jó duma az, hogy miért nem lépsz le. Hát azért, mert magyar vagyok. Éltem külföldön, diplomával is lenéztek, nem azért tanultam, hogy egy utolsó senkiházi jöttment legyek mindenhol. Jó, oké, az orvosokat tárt karokkal várják, de azért nem mindenki lehet orvos.

dec. 16. 23:38
 6/52 anonim ***** válasza:
9%
Én nagyon jól élek Magyarországon, csak a magad nevében nyilatkozz.
dec. 16. 23:50
 7/52 anonim ***** válasza:
20%

"nehezen jövök ki a Kormányhivatali fizetésből.. ebből nem lehet lakást újítani, meg kocsit cserélni"

Hát barátom nagyot nézel majd külföldön milyen nehéz lesz lakást vagy kocsit venni. Még mindig azt gondolod, hogy kint kolbászból van a kerítés? Max albérletre futja majd.

dec. 17. 05:36
 8/52 anonim ***** válasza:
91%
Szlovénia és Csehország szintje az amit nekünk is reálisan el kellett volna érni. Az osztrák, német szint nagyon távol (de még tőlük is), viszont ha legalább egy szlovéniával sikerült volna egy szintre kerülni, azt gondolom nem lehet panasz. Mondjuk ennyi milliárd euró beáramlása után itt tartani egészen elképesztő. A mindent átható korrupció és a kormány 14 éve tartó rablóhadjrata ide vezetett. Ezt az roszágot maradéktalanul kifosztották, nyilván nem a mostani szarrágókkal kezdődött, de ők voltak akik csúcsra járatták a lopást. Amúgy élhetnénk ennél szarabbul is, én csodálkozom hogy még viszonylagos normális világ van ebben az országban, ilyen rendszerszintű, ipari mératű ország rablás után egészen elképesztő, hogy még nem süllyedtünk Gána vagy bármilyen fekete afrikai ország szintjére (mondjuk nem kell sokat várni már erre).
dec. 17. 06:16
 9/52 A kérdező kommentje:
7 # én nem akarok külföldön lakást venni, meg nem vakon mennék ki… vannak kapcsolatom, olyan munkám lenne ahol biztosítva van a szállás, és igen tudnék félretenni bőven…
dec. 17. 07:25
 10/52 A kérdező kommentje:
Vannak kapcsolataim ezt akartam írni
dec. 17. 07:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!