Akik 500 felett keresnek mit csináltok annyi pénzzel? Mire gyujtotok
#10. Kb. erre a tipik reakcióra számítottam: az irigységtől és rosszindulattól való fröcsögésre. Ha valaki más élethelyzetben van, jobb-ban, mint a tiéd, annak a tehene is dögöljön meg, mert attól jobban érzed magad.
Ha bérelnem kellene, akkor ahhoz alkalmazkodnék. Valószínűleg nem 15, csak 1,5 millió lenne a megtakarításom. Akkor sem siránkoznék, nem másokat szapulnék, hogy dögöljön meg, mert neki több van, pláne nem bosszúból másokat pontozgatnék le. De ez elsősorban hozzáállás, mentalitás, személyiség kérdése.
Mindha havi fél millió olyan egetverően magas összeg lenne... Kis túlzással bármilyen magasabb diplomás munkával meg lehet keresni.
Közel a háromszorosát keresem. Hogy mire költök? Utazgatunk a feleségemmel.
Hááát... leginkább örülök, ha marad belőle valami :D
550 körül kapok, van két gyerekem, kutyám, macskám, lakáshitel (bár nem nagy, még 5+ éve vettük, mikor kb. utoljára lehetett értelmes áron). Nem egyedül fizetem mindezt, a férjem is keres, de kevesebbet, 900 körül alakul az összbevétel, néha kicsit több. Ez nagyon sok lett volna még pár éve, és jól hangzik most is, az igazság az, hogy havi kb 150-200 megtakarítás jön össze belőle, a többit simán elviszik a költségek. Biztos lehetne többet spórolni, de nem szeretnénk a dolgozunk-eszünk-alszunk körforgásban élni az életünket, a gyerekeknek (és magunknak is) szeretnénk adni élményeket stb. Nélkülözés meg hó végén fillérezés nyilván nincs, de a nagy láb is messze van.
"Kb. erre a tipik reakcióra számítottam: az irigységtől és rosszindulattól való fröcsögésre."
Te vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy egyéb komoly baj van a toronyban. Akkor még egyszer: a hozzászólásodat azzal kezded, hogy nekiállsz másokat TELJESEN MÁS ÉLETHELYZETBEN fröcsögve fikázni, miközben fel nem fogod, hogy tényleg nem mindenki kezdi úgy az életét, hogy lesz egy tehermentes háza. Ez olyan irtózatos előny, amit fel sem tudsz fogni. Így persze hogy el lehet lenni kényelmesen 400 ezerből.
"Akkor sem siránkoznék, nem másokat szapulnék, hogy dögöljön meg, mert neki több van, pláne nem bosszúból másokat pontozgatnék le. De ez elsősorban hozzáállás, mentalitás, személyiség kérdése."
Most pontoztalak le, de továbbra sem teljesen értem, hogy hol szapultam bárkit, hol írtam hogy dögöljön meg, mert több van neki. Kérlek, idézd. Másképp sajnos ezt úgy fogom elkönyvelni, hogy szimplán szalmabábozol, vagy tényleg gyakorló analfabéta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!