Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináltok, ha felmondási...

Mit csináltok, ha felmondási idő alatt jobb ajánlatot kaptok?

Figyelt kérdés
Tehát dolgozol "A" cégnél, elfogadsz egy jó ajánlatot "B" cégtől, beadod a felmondásodat és a felmondási idő alatt kapsz egy még jobb ajánlatot "C" cégtől.

2021. jún. 15. 08:47
A kérdező szavazást indított:
"B" céghez megyek, ha már elfogadtam az ajánlatukat
"C" céghez megyek akkor is, ha ezzel "B" cégnél felégetem a hidat
Újabb béralkut kezdeményezek "B" céggel, kézben "C" cég ajánlatával
A fentiek egyikét sem
27 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
válts!
2021. jún. 15. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezve, hogy a pénz az egyetlen szempont, simán be lehet mondani B-nek, hogy tárgyaljátok újra, különben sajnos mégsem, bocs. De ha a B esetleg valamivel kevesebb pénzért is jobb, mint a C több pénzért, akkor ez egy új szempont, amit mérlegelni kell és ezt csak te tudod.
2021. jún. 15. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2,3 attól félig melyik a szimpatikusabb cég, munkakör!
2021. jún. 15. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ez a tipikus helyzetek egyike, ahol muszaj onzobb lenni, hogy jobb legyen neked es kesobb ne legyen megbanasod. Mindenkepp beralkut kezdemenyeznek a helyedben, majd ezutan gondolnam ujra a dolgokat. :)
2021. jún. 15. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben, A-nál már semmiképp nem akartam maradni, B-hez felvettek, de a felmondási idő alatt megkeresett C, ahova korábban jelenekeztem és nagyon szerettem volna menni. Kicsit kellemetlen volt visszamondani B-t, de életem legjobb döntése volt.
2021. jún. 15. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vázolt esetben elkezdesz alkudozni B-vel - ajánlat elfogadását követően - hogy adjanak még többet, max 5% -ot szoktak tudni hozzátenni hiszen ha fel akarnak venni általában elmennek a sáv közel széléig. Érdemesebb ilyenkor hagyni a fenébe és menni a C-hez dolgozni.
2021. jún. 15. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Létezik még felmondási idő? Megkéne az embereket normálisan fizetni, és nem mennének el.!! Simán mennék gondolkodás nélkül.
2021. jún. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!