Mit csináltok ha nincs semmi pénzetek? Miből éltek?
Covid idején is ezt mondod? Azért elég sok munkahely megszűnt... Ami meg megmaradt, oda túljelentkezés van...
Általában mindig azok mondják hogy "jajj nem is akarsz dolgozni" akik már X éve egy munkahelyen vannak és őket aztán rohadtul nem érintette a covid...
Nekem se az tűnt fel, hogy ne lenne munka. Tele vannak az újságok, alláshirdető portálok aktuális munkalehetőségekkel. Nagy részük gyári, betanított meló, de ez is több és jobb, mint a semmi.
Egyébként ezért kell félretenni akkor amikor van miből. Legalább fél-egy évre elegendő tartalék szükséges.
Ha nincs lehetőséged félretenni amikor van munkád, mert hó végére elfogy a pénzed az azt jelenti, hogy túl nagy lábon élsz, a munkád adta lehetőség (bér, fizetés) nem elég az életszínvonal fenntartásához.
Vagy jobb munka kell tehát vagy lejjebb kell adni az igényeket. Ha tudsz jobb munkát szerezni, mert van olyan végzettséged, tapasztalatod, akkor eddig rossz helyen dolgoztál. Ha nem tudsz, akkor nem fenntartható az életmódod.
Uuuuh ha tudnátok mennyire semmit nem költök magamra, még kajából is annyit eszek mint egy kismadár, pedig nem éhezek! :D
A végzettségem hiába jobb mint a "6 általános", mégis egyenértékű a 8 általánossal.
Azért érdekelne hol van az a sok gyári meg betanított meló, mert az nekem már luxus lenne! Eddig csak MLM-es hirdetésekkel találkoztam, vagy ha láttam "rendes" munkát akkor arra ilyen-olyan okból kifolyólag nem voltam alkalmas (jogsi hiánya, főiskola hiánya, erős fizikum hiánya stb.)
Ha álomvilágban élnénk, nyilván egyetemre mentem volna, de sajnos az élet nem mindig habostorta....
De az tény, hogy ha nem albérletre gyűjtöm a pénzemet, akkor most lenne tartalékom....
Igen, előfordulnak ezek az MLM-es hiénák, de nem csak azok vannak. én most ezeket látom nálunk helyi városi csopiba, ami nem szakmához kötött:
udvarfelelős
munkaerőkölcsönző keres több városba betanított munkást
bútoripari gépkezelő
préskezelő
kazánkezelő
hypermarketbe takarító
csomagolás áruösszekészítés
kábaelipari gépkezelő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!