Muterom HRes, ha egy állásinterjún vagyok és a kérdésükre a válasz az lenne hogy muter ugyan azt csinálja mint ti az negatív, pozitív vagy semleges a helyzetre való tekintettel?
De mert volt egy munkahelyem ami kilóg a sorból és kérdezték hogy kerültem oda? És muter intézte nekem, és azt válaszoltam hogy jó kérdés, igazából nem tudom.
Mert nem szeretem ezt a protezsálós témát. Félek hogy na anyuci, képtelen önállóan alkalmazkodni. Valami hasonlót tudok elképzelni ami megfordulhatna a fejükben.
És így is volt, akkor mentem szabadságra amikor én akartam stb.
#5 He? Ennek mi köze az eredeti kérdéshez?
Egyébként meg nem arra kíváncsiak ilyenkor hogy ki rakott be oda hanem hogy miért mentél oda.
Egyrészt nincs olyan kérdés, amire bármilyen formában is az lehetne a válasz, hogy "Muter is ugyanazt csinálja, mint ti".
Másrészt ez a muterozás annyira alja proli, hogy nincs az a HR-es, akiben ez nem kelt negatív érzést.
Harmadrészt, a protekciós állásoddal kapcsolatban nem az a kérdés, hogy kerültél oda, hanem, hogy mit csináltál ott és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!