Mit csináltok ha nincs semmi pénzetek? Miből éltek?
Figyelt kérdés
Amíg nem találtok munkát, miből éltek? És ha nincs tartalékotok és nem tudtok kölcsön kérni se? Mi van ha letelik az az időszak ami alatt kapsz munkanélküli segélyt és még mindig nem találtál munkát? Tudtok tippeket adni (azon kívül hogy keressek munkát = keresek!)2021. márc. 25. 11:59
11/18 anonim válasza:
Jogsi hiánya bizonyos pozíciókhoz kizáró ok és ez teljes mértékben érthető is.
12/18 anonim válasza:
Nekem van tartalékom és nem egymagam élek, nem albizgatok, így viszonylag bírható. Munkanélkülit 3 hónapig küldték és még és még 2,5 hónap kellet mire találtam nagy nehezen munkát. Az egy dolog, hogy mennyi álláshirdetés van, de a 98%a nem válaszol. Én kb. 120 helyre jelentkeztem abból 3an kerestek fel, abból 1 egészen mást ajánlott, a másik nem volt jó ajánlat a 3. volt ami operátori munkát ajánlott, azt vállaltam el, ez fél év keresés eredménye. Szóval nekem ne magyarázza senki, hogy 3 hónap alatt aki nem talál az nem akar dolgozni .i. Folyamatosan jelentkeztem minden féle munkákra, amibe bele illettem végzetségileg és lóxar válasz nem jött, max. egy, egy elutasító e-mail.
13/18 anonim válasza:
Hol élsz kérdező?
Felénk, Veszprém megyében tényleg van meló és a környező megyékben is, GyMS, Fejér, Komárom-Esztergom. Főleg az utóbbiban van RENGETEG gyári betanított meló. Persze főleg közvetítő cégek hirdetnek, de ez is legalább valami. A fizetés nyilván szar mindenhol.
14/18 A kérdező kommentje:
12-essel tökéletesen egyetértek.
Csongrád megyében élek.
2021. márc. 26. 07:07
15/18 anonim válasza:
Az általam leírt temérdek betanított munka amit leírtam mint Szeged és környéke.
16/18 anonim válasza:
13as a közvetítő céges gyári munkák pont azért vannak nyitott pozíciók mert azok a hulladék közvetítők lenyúlják a dolgozók bérét, ebből élnek, ezt persze hogy senki nem fogadja el és jól is teszik. Csak azt szabad elfogadni amit a gyár ajánl és nem közvetítőn keresztül kell munkát vállalni. Akkor se bónusz se kafetéria se semmit nem kapsz, akkor az ember inkább otthon dekkol, mert nincs értelme hajnalban kelni és estik benn robotolni lóxar pénzekért, mondhatni zsebpénzért.
17/18 anonim válasza:
" akkor az ember inkább otthon dekkol, mert nincs értelme hajnalban kelni "
Ezt a luxust max a magadfajta engedheti meg, aki mamahotelben élősködik a szülein, és nem kell egy háztartást fenntartania.
18/18 anonim válasza:
Ha nem ismersz ne magyarázzál, a szüleim már nem élnek és nem 20on éves vagyok és ez nem azt jelenti, hogy akkor majd minden lóxar munkát el fogok vállalni mert nincs más! Kivárok, tovább keresek, az dolgozzon xaré húgyé aki felajánlgatja meg te. Ti állandóan a mama hotellel jöttök annyira szánalmas és lejárt szöveg. Úgy csináltok mintha az albérletek megfizethetőek volnának és mindenki nettó 350 ezret keresne. Nyisd már ki a csipás szemed! Bp-en 150-200 nettók vannak agyhalottak! Ahhoz, hogy többet keress minimum technikusnak kell lenned, és elvárják a több éves tapasztalatot nagyképű kö.csögök!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!