Több helyen határozott idejű szerződéssel dolgoztam, fél évtől max 2 évig, elég rosszul néz ki így most az önéletrajzom, hagyjam ki az évszámokat vagy írjam a munkahely mellé, hogy miért lett vége?
Figyelt kérdés
Nem gyakori munkahelyváltogató vagyok, csak ilyen állásokat sikerült kifogni, bármelyik helyen maradtam volna hosszútávon, de nem volt rá lehetőség. Hogy lehetne ezt az önéletrajzban szépen tálalni?dec. 5. 09:05
1/2 anonim válasza:
Beleírhatod a CV be hogy fix term kontrakt. Szerintem nem a váltásokkal van önmagában a probléma, inkább azzal szokott gond lenni ha nincs jó magyarázatod rájuk.
2/2 A kérdező kommentje:
Ha nem hívnak interjúra, elmondani sincs hol, ezért gondoltam lehet az önéletrajzba kellene valahogy jelezni.
dec. 5. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!