Közgazdàszként munka ahova könnyen felvesznek?
Most költöztem haza külföldről és nem talàlok àllàst.
Nem hívnak interjúra és sokszor el sem utasítanak
Angolul felsőfokon beszélek
Budapesten keresek irodai, gazdasàgi àllàst
Közgazdászként a szakmában pl. logisztikai, beszerzői, kontroller, könyvelő, értékesítő stb... munkákban szoktak elhelyezkedni, de nagyon sok a választási lehetőség.
Ahova könnyen felvesznek, azt nehéz megmondani, mivel nem tudom, hogy pályakezdő vagy, vagy van már tapasztalatod. Felsőfokú angollal, ha jól is beszéled, az mindenképp megkönnyíti a dolgod. Pesten valószínű találsz állást a szakmádban is 1-2 hónap alatt ,ha a statisztikát nézzük, de a szakmádban elhelyezkedni annyira könnyű nem lehet, mivel nagy a verseny, sok a jelentkező, legnépszerűbb szak és sokszor a cégek a kapcsolatokon keresztüli munkahelyhez jutást preferálják.
Talán értékesítőként vagy szakmát elhagyva árufeltöltőként könnyebben, gyorsabban tudsz elhelyezkedni.
A közgazdász manapság egy igen tág fogalom.
Mire vagy specializálódva?
Pénzügy-számvitel, nemzetközi gazdálkodás, általános gazdálkodás és menedzsment, kereskedelem, logisztika?
Gyárakban rendszeresen keresnek gazdasági diplomásakat, főleg logisztika, beszerzés területekre.
Könyvelő voltam de csak 2 èvig
Pàlyakezdő àllàsokra jelentkezek pàlyakezdő bèrigénnyel de be se hívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!