Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lesz valaki fiatal...

Hogyan lesz valaki fiatal szuperértelmiségi?

Figyelt kérdés

Több nyelven beszélő, jól fizetett, reálértelmiségi akinek a pozíciója is angolul van minimum, aktív LinkedIn stb?

Hogyan tud fiatalon valaki annyira motivált lenni hogy a Xbox, nők hajkurászása, bulizás, drogozás vagy bármi izgalmas dolog helyett inkább száraz műszaki szarságokat, többeddiplomát csinál, közben nyelvet tanul stb tehát kitartóan készül a jövőjére, aztán ő nem holmi Jóska és Társa Bt.-nél lesz mérnök, hanem mondjuk valami Siemensnél német nyelvű pozícióban valami atyaúristen.

Ez valóban létező motivációs erő vagy amúgy ők is okádnak ettől a sok törtetéssel járó bullshittől, csak megerőszakolják magukat a sok pénzért?

tegnap 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra nincs ebben.Túlmisztifikálod.

Elmegy egyetemre közben gyakornokoskodik nagyobb cégnél.Utána meg pályázik.

Nyelvtudás meg, a legtöbb belépő szintű állásnál elég a b2.

De, előny a magasabb tudás.

tegnap 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint megtanultam még középiskolában angolul sorozatokon keresztül, egyetemen megszereztem a diplomáimat és elhelyezkedtem egy multinál ahol kb csak angolul beszélek. Pár év alatt pedig fel tudok mászni a ranglétra magasabb fokaira, de őszintén most is elég kellemesen élek.

Nincs nagy titka a dolognak, kitartónak kell lenni. Egyetem alatt azért volt bőven idő arra hogy szórakozzon az ember, tudtam videojátékokkal játszani és társasági életet is élni. Vizsgaidőben meg tanulni kellett keményen. Ha valakit érdekel egy adott terület akkor azért közel sem olyan szárazak azok a "műszaki szarságok".

Az a szerencsém, hogy a munkámat is szeretem, szóval az a "törtetés" abszolút nem megerőltető. Hozzáteszem egyetem első éveiben csináltam különböző diákmunkákat, mint gyári meló, na ott volt egy gombóc a gyomromban minden nap, hogy be kell menni és kb gyűlöltem minden pillanatát.

(Mondjuk Siemensről közel sem mondanám hogy a krémje lenne bárminek is)

tegnap 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Xbox, nők hajkurászása, bulizás, drogozás"

Nem mindenki ösztönlény.

tegnap 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
1. , 2. köszönöm, nagyon korrekt válaszokat adtatok!
tegnap 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

" Xbox, nők hajkurászása, bulizás, drogozás vagy bármi izgalmas dolog"

Ha NEKEM ezeket kellene csinálni, inkább hússzor öngyilkos lennék, nem vonzanak, szerintem borzasztó primitív ötletek!

tegnap 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudtam motivált lenni, hogy engem ezek (mármint az xbox, stb) nem érdekeltek. Az öcsém szerint akkoriban az volt a normális, ha minden hétvégén bulizok, részegre iszom magam, stb. Engem ez nem érdekelt. Helyette tanultam, nyelvet is fejlesztettem, és így kiválóan diplomáztam. Ma pedig kényelmesen megélek.
tegnap 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
2, 6, mi a szakterületetek?
tegnap 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek miért zárnák ki egymást???
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!