Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mettől meddig tart a munkaidőt...

Mettől meddig tart a munkaidőtök és mettől meddig vagytok benn a munkahelyen?

Figyelt kérdés
tegnap 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

7:30-16:20 hivatalosan a jelenléti szerint

De amugy 7:30- 16:00 ig vagyunk.

De sokszor esünk túlórába is én még pl szombaton is beszoktam menni amiket nem fizetnek. (Mivel a melo határidős. Nem kell túlórázni nem tartanak bent soha, csak épp leszedik a fejed ha nem tartod a határidőket..)Viszont cserébe nem szólnak, ha néha néha késik az ember, vagy el kell hamarabb mennie. De vezetve nincs. Azaz sokkal több a túlóra mint a minusz.

De próbálják kompenzálni azzal hogy nagynehezen ugyan de végre vettek fel 1 plusz embert..nem sok, de már vmi.

tegnap 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

8-17ig van a munkaidő és 8-17 ig vagyunk bent. Ha 1 percet kések már szólnak.

tré múlti.

tegnap 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
8:30-15:30 a munkaidő, és általában ennyit vagyunk bent. Max. 10-15 perc ha még beszélgetünk munka után, de ez saját döntés.
tegnap 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Össze-vissza, idő felében ki kell menni ügyfélhez.

Napi 12 óra után, heti 48 után eldobom a villáskulcsot és megyek a dolgomra ha kész a meló ha nem.

Akinek nem tetszik nyugodtan kirúghat.

tegnap 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Nincs munkaidő, még törzsidő se. Heti 40 óra, kötetlenül, home office. Általában kevesebb idő alatt végzek a feladatokkal, mint 8 óra. (Nem IT.)
tegnap 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
6:00-14:00-ig tart a hivatalos munkaidő, de az egyik 20 perces szünetet le kell dolgozni, ezért én kb. 5:55-től 14:25-ig vagyok benn.
tegnap 20:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Értem.

Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert férjemmel összevesztünk ezen 😅

Én 7:00tól 15:30ig dolgozom.

6:58és 7:02 közt beesek, 15:25 és 15:30 között távozok.

Férjem 8:00tól 17:00ig szóló munkaidőben dolgozik. 3 hónapja kezdett, szereti.

Viszont elvárt, hogy 7:30ra beérjen, előkészüljön a napra és 17:15ig benn maradjon.... Ez hellyel közzel 10óra, amiből 8at fizetnek. Én kiakadtam ezen, szerinte nincs ezzel gond.

tegnap 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
home office, hivatalosan 9-től 18-ig, de gyakorlatilag 5 éve nem dolgoztam napi 2 óránál többet
tegnap 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszom miért lett lepontozva? Konkrétan a kérdésre válaszoltam. Mi nem hasznos ebben?
tegnap 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:
7~ Jogosan felháborító és férjed sajnos egy birka.
ma 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!