Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bevállalnátok 10% fizucsökkené...

Bevállalnátok 10% fizucsökkenést eg jobb munkahelyért?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyem egy toxikus szar. A kollegáim retardáltak, a főnököm meg egy mikromenedzser kretén. Kb minden reggel gyomorgörccsel megyek be az irodába. Viszont a fizetés az baromi jó, messze átlag felett van.

Most kaptam egy ajánlatot máshonnan. 10%-kal kevesebb a fizu, a projekt nagyon érdekesnek tűnik, a kollegák meg... hát az nyilván lutri, de nem hiszem hogy a mostaninál rosszabb lehet a társaság. Ti bevállalnátok egy ilyen váltást?

ma 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez így egy jó deal.

És a 100%-os fizucsökkenést vállaltam be, mert felmondtam.

A pénz nem minden.

ma 10:57
 2/5 KisKanga válasza:
100%

Igen, bevállalnám.

Az nem normális, hogy gyomorgörccsel mész be mindennap. Ha tudod nélkülözni jelenleg azt a 10%-ot, akkor nincs min gondolkoznod, később úgyis nőni fog a fizetésed.

A mentális és testi egészséged fontosabb!

ma 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 20%-ot léptem vissza, megérte..
ma 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig csak jobb fizuért váltottam, még a toxikus helyen is kivártam, míg lett jó ajánlat. De 10%-ot be lehet vállalni, mennyi az? 60-80 ezer?
ma 12:06
 5/5 anonim válasza:
Ahogy #2 is írta, ha tudod nélkülözni, akkor uccu neki. Mondjuk azért nem mindegy mit jelent az a 10% csökkenés. 200-ról 180-ra elgondolkodtató. A 200 is kevés a 180 kb élhetetlen. 600-ról 540-re meredek ugrás, de nem biztos, hogy neked számít... Utóbbi esetben kérés nélkül dobbantanék, első esetben nem igazán... De ha meg "csak" 10%-ról van szó, egy kérdést megérhet, hogy nem tudnának e ugyanannyit adni mint az előző helyen. (180-200) Estében a munkáltatónak nekem különbség, neked viszont nem okoz fejtörést. 540-600 esetén, meg be lehetne lőni egy közép utat. Mondjuk 570-et
ma 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!