Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jobb munkahelyeken ma már...

Jobb munkahelyeken ma már adnak lehetőséget home office-re?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm szerint rendes munkahelyen nincs ilyen, ami home office, azok ilyen tingli-tangli munkák vagy valami ilyesmit mondott.

Szerintem pont fordítva van. Normális helyeken van heti 2 nap home office, ahol nem engedik azok meg régimódi, kizsákmányoló munkahelyek.

okt. 4. 03:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Had tippeljek, az ismerosod nem a legelesebb elme, de lagalabb a gyarba nincs sok panasz ra
okt. 4. 04:37
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Nyugatosabb felfogású helyeken. Olvastam egy statisztikát. Ha jól emlékszem a számokra akkor a home office melok aránya Eu átlagban valami 12 % volt. Az első 3 országban 20 % korul. Kelet Európában az átlagnak meg kB fele... mi utolsó 3-ban voltunk 4-5 %al....
okt. 4. 05:57
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
Talán a fiataloknak ez előny lehet munkahely választásnál és sok cég jobban rákenyszerul.
okt. 4. 05:58
 4/22 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
92%
Nincs abban kizsákmányolás, ha nem engedélyezett az otthoni munka. Sok embernél viszont fontos szempont.
okt. 4. 07:20
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Hát, kissé visszamaradott gondolkodásra vall a vezetőség részéről, ha olyan munkakörben, ami megoldható lenne otthonról, nem engedélyezik a home office-t. És akkor egyből fel is merül a kérdés, hogy mi másban ilyen vaskalaposak, rugalmatlanok még, ugye... Én 100% home office-ban vagyok, mindenki a cégnél, mégis mindig minden készen van időben, kiváló minőségben (olyan területen vagyok, ahol elég jól mérhető számokkal, hogy mennyire tettük oda magunkat).
okt. 4. 07:23
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen munkahelyen. Operátoroknál nem jellemző az otthoni munkavégzést, mérnököknél viszont legtöbb helyen részlegesen lehetséges.

Ugye olyankor lehet otthonról dolgozni, ha képes vagy a feladataid önállóan, benti munkavégzéshez képest egyenértékűen elvégezni. Aki otthon csak tingli, tanglizik, az nem képes otthonról dolgozni.

okt. 4. 08:16
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Sokkal inkabb munkakor-, mint munkahely fuggo.
okt. 4. 08:22
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan munkakörben, ahol megoldható lenne a homeoffice, de nem engedélyezik, ott a cég vezetői idióták és mikromenedzsment van. Olyan helyre nem érdemes menni dolgozni.

Normális cégnél van homeoffice. Olyan persze lehet, hogy kezdőként nem engednek egyből homeofficeba, de az valahol érthető.

okt. 4. 08:30
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ez erősen a területtől függ.

Pl.: Gázszerelők nehezen végzik a munkájukat hom officeból.

Mégis 1 óra alatt lazán elkérnek 100 ezeret úgy, hogy nem cseréltek alkatrészt. Én meg home officeban ülök a kényelmes programozói állásomban, ahol nagyon maximum napi 150k-t tudnél elkérni vállalkozóként, de alkalmazotti viszonyban jóval kevesebbet. Itthon kb ez a szakma csúcsa. A gázszerelő meg eljön, kitisztít 2 berendezést, átnézi őket és már 100k felett van a végösszeg és persze van, hogy számlát nem tud adni.

Közben meg vannak nagyon alja, adminisztratív munkák, ahol minimálbér közeli a kereset, de lehet home officeban végzeni.

okt. 4. 09:42
 10/22 anonim ***** válasza:
92%

"A gázszerelő meg eljön, kitisztít 2 berendezést, átnézi őket és már 100k felett van a végösszeg és persze van, hogy számlát nem tud adni"

Hol és melyik gázszerelő kér ezért ennyit? Miskolci vagyok, ezekért ilyen 20 000 Ft körül szoktam fizetni.

okt. 4. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!